Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ιωαννίνων: Ναι στο εμβόλιο Όχι στην υποχρεωτικότητα και στις κυρώσεις


Ανακοίνωση τής Ένωσης Ιωαννίνων: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, κατά την σημερινή του συνεδρίαση, εκτός των άλλων θεμάτων συζήτησε το ζήτημα της υγειονομικής θωράκισης του αστυνομικού προσωπικού καθώς και  του υποχρεωτικού ή μη εμβολιασμού των συναδέλφων.


Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη:

α) Τις αποφάσεις  της Π.Ο.ΑΣ.Υ, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου, της  πολυπληθέστερης και αντιπροσωπευτικότερης συνδικαλιστικής οργάνωσης κάθε βαθμίδας η οποία μετά την  συνεδρίαση της την 31/08/2021, εξέδωσε την Υπ. Αριθμ..: 200/2/204α ανακοίνωση.

 

β) Τον προβληματισμό, τις ανησυχίες και τους φόβους μερίδας συναδέλφων μας, σεβόμενοι απόλυτα το δικαίωμα τους στην ελεύθερη επιλογή.

 

γ) Το γεγονός πως κάθε χώρα - μέλος της ΕΕ εφαρμόζει το δικό της πρόγραμμα ανοσοποίησης με τις περισσότερες από αυτές να προβλέπουν εθελοντικό και όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευθύνη της  πολιτείας για προστασία της υγείας των πολιτών του, παιδιών και ευπαθών ομάδων από ανθρώπους που για διαφόρους λόγους δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

 

 Αποφάσισε ομόφωνα πως τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού, κατά όμως της υποχρεωτικότητας αλλά και κάθε είδους κυρώσεων που θα επιβαρύνουν οικονομικά τα ήδη πενιχρά εισοδήματά των συναδέλφων μας (διενέργεια εβδομαδιαίων rapid test ή ακόμη χειρότερα αναστολή εργασίας).

 

                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                              ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια