Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aναδημοσίευση: Tα γκεσέμια του νεοναζισμού Γρέγος και Αποστόλου ζητούν να αποφυλακιστούν




Αύριο, Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη, του 2021, εκδικάζονται στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών οι αιτήσεις αποφυλάκισης των νεοναζιστών Γρέγου και Αποστόλου και η αίτηση αλλαγής των περιοριστικών όρων του Αλεξόπουλου (αυτός είχε πάρει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του). Ο Γρέγος έχει καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξης, ο Αποστόλου σε 7 χρόνια κάθειρξης και ο Αλεξόπουλου σε 5 χρόνια κάθειρξης για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση ΧΑ.

 

Ο Γρέγος, που μετά την εκλογική αποτυχία του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ στις εκλογές του Ιούλη του 2019 παρέμεινε πιστός στις επάλξεις του φίρερ Μιχαλολιάκου, υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης για δεύτερη φορά (η πρώτη είχε απορριφθεί ομόφωνα.

 

Στην εκδίκαση της πρώτης αίτησης αποφυλάκισης ο συνήγορος του Γρέγου (οι νεοναζιστές δεν παρίστανται κατά την εκδίκαση των αιτήσεών τους στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών) έπαιξε το σενάριο «Νίκος Ξανθόπουλος και Βασιλάκης Καΐλας», που παραήταν τρύπιο. Επικαλέστηκε λόγους υγείας και οικονομικούς λόγους. Τον έχει θέσει σε αργία, είπε, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ενώ και η γυναίκα του είναι άνεργη. Αντί να το σταματήσει εκεί, η πλευρά Γρέγου ισχυρίστηκε πως άμα βγει από τη φυλακή θα παίρνει το μισθό του. Ομως, η αργία (που συνοδεύεται από την καταβολή του μισού μισθού) έγινε με βάση την καταδίκη του και όχι με βάση τη φυλάκιση. Είτε παραμείνει στη φυλακή είτε βγει, από τον Δήμο θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε αργία. Κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την έδρα. Εμείς θα συμπληρώναμε ότι πλέον δε λειτουργούν και τα σκυλάδικα, όπου δούλευε σαν «πορτιέρης», ενώ και ο προστάτης του, ο περιβόητος Σαξώνης, είναι στη φυλακή.

 

Οσο για το… άσθμα, μας θύμισε τον Μάκη Ψωμιάδη που αποφυλακίστηκε για τον ίδιο λόγο και κυκλοφορούσε με τη γνωστή πουράκλα στο στόμα! Τον Αύγουστο του 2019, συναντήσαμε τυχαία τον Γρέγο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ξέρετε πού; Στο καπνιστήριο! Κάπνιζε αρειμανίως, όπως κι εμείς. Αλλά εμείς δεν… πάσχουμε από άσθμα.

 

Τέλος, δεν έπιασε ούτε το παραμύθι της δήθεν αποχώρησής του από τη ΧΑ από το 2019. Ακόμα και η δήλωση αποχώρησης που επικαλέστηκε δεν είχε ημερομηνία! Κι αυτό, επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο από την έδρα.

 

Να θυμίσουμε ακόμη για τον Γρέγο μερικά πράγματα που αποκαλύφθηκαν στην ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που εκδίκασε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, που τα παρουσιάσαμε στο άρθρο μας με τίτλο: «Οι υπερασπιστές των νεοναζιστών βουλευτών προσπαθούν να καθυστερήσουν τη δίκη».

 

Ο υπερασπιστής του Γρέγου πρωτοτύπησε. Μαζί με την κατάθεση ομιλιών του και ερωτήσεων σε υπουργούς κατέθεσε και 102 έγγραφα από τη δραστηριότητά του εκτός Βουλής. «Ξέχασε» όμως να καταθέσει και έγγραφα που πιστοποιούν τη δραστηριότητά του στο Kick-Boxing και σε άλλα παρόμοια αθλήματα, χάρη στην οποία ο Γρέγος είχε επιλεγεί από τον Π. Σαξώνη (καταδικασθείς για τη μεγάλη ρεμούλα στο Δήμο Θεσσαλονίκης) ως «πόρτα» στα «πολιτιστικά κέντρα» του, όπως το ΒΟΟΜ. «Δούλευα αφιλοκερδώς» στο ΒΟΟΜ κατέθεσε ο Γρέγος σ’ εκείνη την πολύκροτη δίκη, που κατέληξε στην καταδίκη του Σαξώνη, του Λεμούσια και του δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου σε ισόβια.

 

Στο φασιστομπλόγκ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ» δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτέμβρη του 2012 κείμενο με τίτλο «Τιμητική Διάκριση στον βουλευτή της ΧΑ Αντώνη Γρέγο» (https://ellinikofos.blogspot.com/2012/09/blog-post_14.html), το οποίο αναφερόταν στη διοργάνωση αγώνων Kick-Boxing και Μ.Μ.Α. στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στους οποίους «τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος». Είχε και φωτογραφίες, μία από τις οποίες έδειχνε τον Γρέγο να «απευθύνεται προς τους θεατές των αγώνων», περιστοιχιζόμενος πάνω στο ρινγκ «από Συναγωνιστές του της Χαλκιδικής». Ο Γρέγος δραστηροποιούνταν και σε άλλα «αθλήματα», διαθέτοντας και «τίτλους», τους οποίους παρουσιάζει στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του μπλογκ (https://gregosantonios.blogspot.com/p/blog-page_24.html). Από εκεί μαθαίνουμε ότι ο Γρέγος είναι: «Αθλητής του Kick-boxing και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Kick-boxing (Π.Ε.Κ.), σημερινής Π.Ο.Κ. – Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας (Ε.Ο.Α.), με Πρόεδρο τον καθηγητή Γιώργο Θωκταρίδη. – Αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βορ. Ελλάδος Μοντέρνου Πεντάθλου. – Μέλος της Ομοσπονδίας International Extreme Games – Μέλος Αθλητικών Σωματείων και Σκοπευτικών Συλλόγων».

 

Ομως, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στις 27 Ιούνη του 2014 στην ανακρίτρια εφέτη Χριστοδουλέα-Κλάπα, αποσιώπησε αυτούς τους «τίτλους τιμής» κι αυτό δεν έγινε τυχαία από τον Γρέγο και τον υπερασπιστή του. Αυτά τα «προσόντα» μπορεί να δείχνουν έναν «άξιο χρυσαυγίτη» (ως γνωστόν, στη νεοναζιστική συμμορία τα προσόντα μετριούνται με τα μούσκουλα και με την ικανότητα στα χτυπήματα ανθρώπων), δεν ταιριάζουν όμως σε έναν «κοινοβουλευτικό άνδρα». Ασε που είναι αυτά τα «προσόντα» που εξασφάλισαν στον Γρέγο την… τιμητική θέση της «πόρτας» στο «νυχτερινό μαγαζί» του μεγαλοαπατεώνα (δίνουμε τον πιο κομψό χαρακτηρισμό) Σαξώνη κι αυτό το γεγονός κάνει «τζιζ» για τον Γρέγο προσωπικά και για τη νεοναζιστική συμμορία γενικότερα».

 

Για το ρόλο που διαδραμάτισε ο Αποστόλου μέσα από τις γραμμές του εγκληματικού-νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ θα παραθέσουμε ένα μεγάλο απόσπασμα από το άρθρο μας με τίτλο: «Το δικαστήριο χαϊδεύει τους νεοναζί τις απολογίες τους με τα τερατώδη ψέματα και τις κραυγαλέες αντιφάσεις», που είχε δημοσιευτεί στις 19 Οκτώβρη του 2019:

 

Μέλη που βαφτίζονται υποστηρικτές

Εξίσου εξοργιστικό είναι ν’ ακούς εξέχοντα στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας να δηλώνουν… απλοί υποστηρικτές και να λένε «φίδια» στο δικαστήριο.

 

Ενας απ’ αυτούς είναι ο Ν. Αποστόλου, κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση. Ο Αποστόλου υπήρξε στέλεχος της ΧΑ, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι στις 15:04:53 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 άρχισε η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του από την Ασφάλεια. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε στις 00:04 -00:05 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013. Ο χρόνος που μεσολάβησε ανάμεσα στη δολοφονία του Φύσσα και την έναρξη της τηλεφωνικής παρακολούθησης του Αποστόλου ήταν μόνο 15 ώρες. Αν ο Αποστόλου ήταν ένας απλός υποστηρικτής, όπως εκ των υστέρων ισχυρίζεται, η Ασφάλεια δε θα τον γνώριζε και δε θα έθετε υπό παρακολούθηση την τηλεφωνική του σύνδεση 15 μόλις ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του Φύσσα δεν παρακολουθούσαν όλα τα μέλη της ΧΑ, αλλά μόνο τα γνωστά στελέχη της. Παραπέρα. Ο Αποστόλου, όπως και άλλα στελέχη της ΧΑ τύπου Πατέλη, Καζαντζόγλου και Πανταζή, αλλά και οι βουλευτάδες της, ακόμα και ο ίδιος ο φίρερ, πίστευαν ότι και μετά από τη δολοφονία του Φύσσα δε θα τους ακουμπήσουν οι διωκτικοί μηχανισμοί, ότι θα συνεχίσουν να χαίρουν της ασυλίας που έχαιραν προηγουμένως κατά την ανάπτυξη της εγκληματικής τους δράσης. Γι’ αυτό και τις πρώτες δέκα μέρες μίλαγαν ανοιχτά στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες, κρατούσαν σοβαρά αρχεία στα σπίτια τους (όπως τα Αναγνωστέα Εγγραφα που τους ενοχοποιούν απόλυτα ως ντούρους εθνικοσοσιαλιστές και μέλη επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης).

 

 

O… απλός υποστηρικτής Αποστόλου (δεύτερος από δεξιά) προσφέρει… απλή υποστήριξη σε επίθεση σε αντιφασίστες στον Πειραιά.

Ο Αποστόλου «κελαηδάει» στο τηλέφωνο συνομιλώντας με άλλους χρυσαυγίτες. Και είναι ενήμερος για πολλά. Ας θυμηθούμε μερικές από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν και περιλαμβάνονται στο φάκελο της δικογραφίας.

 

Στις 18 Σεπτέμβρη του 2013, ο Αποστόλου συνομιλεί με άλλον χρυσαυγίτη στις 17:02:00 και για 4′:33”. Η συνομιλία αυτή καταγράφηκε στο έγγραφο με κωδικό 14392, στο οποίο αναφέρονται οι αριθμοί και των δύο τηλεφώνων. Ο Αποστόλου διαψεύδει καταρχάς ότι ο Ρουπακιάς έδρασε ορμώμενος από γηπεδικές διαφορές. Διαβάστε το διάλογο:

 

Συνομιλητής: Ποιος είναι, αφού λένε ότι το θέμα ξεκίνησε από γηπεδικά;

 

Ν. Αποστόλου: Μαλάκα, πρόφαση είναι αυτό. Ολυμπιακός ο ένας, Ολυμπιακός και ο άλλος. Και ο πατέρας της μικρής (σ.σ. εννοεί την κόρη του Ρουπακιά) ήταν Ολυμπιακός και αυτός ο πούστης ήταν Ολυμπιακός.

 

Το ίδιο πράγμα ο Αποστόλου το επανέλαβε και σε άλλους χρυσαυγίτες συνομιλητές του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών ζήτησαν να διαβαστούν μερικοί (όχι όλοι) κωδικοί των συνδιαλέξεων του Αποστόλου. Δεν συμπεριέλαβαν, όμως, αυτόν τον κωδικό και περιορίστηκαν να αναφέρουν -με απολογητικό ύφος- ότι οι ισχυρισμοί του Αποστόλου είναι αναληθείς! Οπως θα δούμε στη συνέχεια, αν ήταν πράγματι για γηπεδικούς λόγους η δολοφονία του Π. Φύσσα από τον Ρουπακιά, δε θα «τρελαίνονταν» στα τηλέφωνα με τον δολοφόνο Ρουπακιά και τη γυναίκα του ο Πατέλης και ο Λαγός, επί μισή μέρα, από τις 00:09’ της 18ης Σεπτέμβρη μέχρι τις 12:37 της ίδιας ημέρας. Αυτές οι συνομιλίες κράτησαν δεκάδες λεπτά και προφανώς επεδίωκαν να επιβάλουν στον Ρουπακιά να πάρει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πάνω του και να μην μπλέξει τη ΧΑ.

 

Ο Αποστόλου απαντά αρνητικά και στο ερώτημα αν ο Ρουπακιάς έδρασε προσωπικά. Παραθέτουμε ένα μεγάλο απόσπασμα από συνομιλία του στις 20 Σεπτέμβρη του 2013, η οποία άρχισε στις 17:26:21 και διήρκησε 10′:36”:

 

Συνομιλητής: Ε, τον μαλάκα (σ.σ. εννοεί τον Ρουπακιά).

Ν. Αποστόλου: Καλά τον έκανε. Μπράβο του. Τον ψάχναμε τόσο καιρό.

Συνομιλητής: Εχουν καταγράψει στο κινητό τη δολοφονία.

Ν. Αποστόλου: Ποιοι τον έχουν καταγράψει;

Συνομιλητής: Αυτόπτες μάρτυρες.

Ν. Αποστόλου: Κατεβήκαμε μετά με το Δεβελέκο και τον Μάκη (σ.σ. εννοεί τον Μπαρέκα, υπεύθυνο της ΤΟ Πειραιά) και τον ψάχναμε στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

Συνομιλητής: Λέει ο … (σ.σ. εννοεί προστατευόμενο μάρτυρα) ότι ενημέρωσαν το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Γ. Πατέλη). Αυτός πήρε βουλευτή (σ.σ. εννοεί τον Λαγό) και αυτός τον Μιχαλολιάκο και αυτός πήγε και τον σκότωσε.

Ν. Αποστόλου: Ναι μωρέ, αυτό, εντάξει είναι η ιεραρχία. Για να κάνεις κάτι παίρνεις τον Γιάννη (σ.σ. Λαγό), το λέει στον μεγάλο και θα δώσει το ΟΚ ο μεγάλος» (σ.σ., ο φίρερ Μιχαλολιάκος).

 

Αυτές οι τηλεφωνικές αποκαλύψεις του Αποστόλου, που δεν περίμενε, όπως και οι συνομιλητές του, ότι τους έχουν θέσει υπό παρακολούθηση (μιλάμε για την περίοδο από 18 μέχρι 26 Σεπτέμβρη), ενόχλησαν πολύ τον φίρερ, τα στελέχη του πολιτικού συμβουλίου της ΧΑ και άλλα στελέχη, όπως τον Αγγο, τον Μπαρέκα και άλλους, και βάλθηκαν να απαξιώσουν τον Αποστόλου.

 

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Αποστόλου ήταν στέλεχος με γνώση και όχι κάποιος… μυθομανής υποστηρικτής που… περιαυτολογούσε για να δείξει ότι ήταν σπουδαίος.

 

Το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη του 2013 έγινε στο Μοναστηράκι σύγκρουση Ελλήνων και Αλβανών, στην οποία τραυματίστηκαν τέσσερις Αλβανοί και δύο Ιταλοί. Την επομένη υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των «Νέων». Γι’ αυτή τη σύγκρουση μίλησε ο Αποστόλου στις 3μμ της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 και αποκάλυψε ότι έγινε μεταξύ χρυσαυγιτών και Αλβανών. Στην ίδια συνομιλία, ο συνομιλητής του ακούγεται να λέει, ότι «και αυτός ο Κίλαχ (σ.σ. Killah P ήταν το όνομα του Παύλου Φύσσα στη hip hop σκηνή) ήταν γνωστός και αναρχοάπλυτος». Και άλλος χρυσαυγίτης ομολογεί ότι στη ΧΑ γνώριζαν τον Παύλο Φύσσα και επιβεβαιώνει απόλυτα τον Αποστόλου, που σε άλλες συνομιλίες ομολογεί ότι τον έψαχναν εδώ και καιρό και ότι μια φορά τον έψαχνε ο Αποστόλου μαζί με τον Μπαρέκα και τον Δεβελέκο.

 

Στις 4:15 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 συνελήφθη από την Κρατική Ασφάλεια Αθήνας ο Μπαρέκας, γιατί στα γραφεία της Τοπικής Πειραιά της ΧΑ βρέθηκε πτυσσόμενο γκλοπ. Στις 22:04:48 της 18ης Σεπτέμβρη μίλησε ξανά με εκείνον που είχε μιλήσει στις 15:04:53, ο οποίος γνώριζε τον Φύσσα. Επιβεβαιώθηκε έτσι ότι ο Φύσσας ήταν γνωστός στη ΧΑ και είχε στοχοποιηθεί από τους νεοναζιστές. Σ’ αυτή τη συνομιλία, ο συνομιλητής αναφέρει στον Αποστόλου ως νέο ότι τον Μάκη (Μπαρέκα) πρέπει να τον έχουν στην Ασφάλεια. Ο Αποστόλου του απάντησε ότι τον πήραν γιατί του βρήκαν «ένα δικό μας πτυσσόμενο γκλοπ», ενώ σε ερώτηση του συνομιλητή «πού το βρήκαν;», ο Αποστόλου απάντησε με γνώση ότι το βρήκαν μέσα σε συρτάρι των γραφείων. Ο… απλός υποστηρικτής Αποστόλου γνώριζε κάθε λεπτομέρεια για ένα γεγονός που δεν είχε δημοσιευθεί πουθενά. Προφανώς, ως στέλεχος της ΧΑ, είχε ενημερωθεί από άλλο στέλεχος της Αθήνας ή του Πειραιά.

 

Ο Αποστόλου μίλησε επίσης με τη γυναίκα του (περισσότερες από μία φορές). Και αυτές οι συνομιλίες καταγράφηκαν. Σε μία απ’ αυτές η γυναίκα του του λέει «τα μάζεψα όλα από το ψυγείο γιατί είσαι μέλος και όχι υποστηρικτής»! «Εσένα δε σε ξεπλένει τίποτα που είσαι μέλος και όχι υποστηρικτής», λέει στον Αποστόλου η γυναίκα του και συμπληρώνει: «Κανόνισε να μου τους φέρεις στο σπίτι»! Εκείνος με αγωνία τη ρωτάει αν τα πέταξε όλα. Τη συμβουλεύει ότι αν πάνε στο σπίτι, να τους πει ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι ποτέ δεν την πήρε μαζί του στα γραφεία. Η συμβουλή αυτή του Αποστόλου στη γυναίκα του, θυμίζει τις συμβουλές του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και του Κασιδιάρη προς τον Δεβελέκο, ότι αν τον καλέσουν στην Ασφάλεια και τον ρωτήσουν για τον Ρουπακιά, να τους απαντήσει ότι δεν τον ξέρει γιατί ασχολείται (ο Δεβελέκος) με τα Κεντρικά και με τη Νεολαία.

 

Ο Αποστόλου ζήτησε από τη γυναίκα του να επικοινωνήσει με τη μάνα του και να της πει να πετάξει τα αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, τις αφίσες «και αυτά». Η γυναίκα του του απάντησε ότι μίλησε με τη μάνα του, η οποία την ενημέρωσε ότι τα πέταξε όλα. Ανήσυχος ο Αποστόλου ανέφερε στη γυναίκα ότι στο πατρικό του έχει κάποια μαχαίρια και πτυσσόμενα (σ.σ. γκλοπ ή/και στιλέτα)! Ο απλός… υποστηρικτής όλ’ αυτά.

 

Δε χρειάζεται να παραθέσουμε άλλα στοιχεία. Φάνηκε καθαρά ότι ο Αποστόλου δεν ήταν κάποιος τυχάρπαστος, αλλά σημαίνον στέλεχος της ΧΑ, με υψηλή δικτύωση. Οταν έγινε γνωστό ότι οι συνομιλίες συμβάλλουν σημαντικά, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, στην καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης όσο και των μελών της, μη εξαιρούμενου του φίρερ Μιχαλολιάκου και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, τους έζωσαν τα φίδια. Και ανάγκασαν τον Αποστόλου να καταθέσει αυτοεξευτελιζόμενος στην απολογία του στις ανακρίτριες, ότι όλα όσα ειπώθηκαν στις τηλεφωνικές συνομιλίες είναι μυθεύματα και ότι τα έλεγε για να εμφανιστεί ότι ήταν σημαίνον πρόσωπο. Τα ίδια επανέλαβε στην απολογία του στο δικαστήριο, στην ίδια -κάθε άλλο παρά πειστική- γραμμή κινήθηκαν ο συνήγορός του και οι συγκατηγορούμενοί του.

 

Υποχρέωσαν τον Αποστόλου, όπως και όλους τους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες, να ισχυρίζονται ότι είναι υποστηρικτές και όχι μέλη της ΧΑ, για να μπορέσει ο Μιχαλολιάκος να ισχυριστεί ότι δε γνώριζε τους «υποστηρικτές» που κατηγορούνται για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας, ότι αυτά ήταν δικές τους πρωτοβουλίες, για τις οποίες ο ίδιος δεν μπορεί να έχει καμιά ποινική ευθύνη».

 

Τέλος, ο νεοναζιστής Αλεξόπουλος εμφανίστηκε ως μεταμελημένος και κατόρθωσε να εξαπατήσει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που τον καταδίκασε σε πενταετή κάθειρξη και δέχτηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεσή του. Του έθεσε όμως περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα. Σύμφωνα με όσα μας είπε η συνήγορός του, ο Αλεξόπουλος -μετά από ατύχημα- είναι παραπληγικός και δεν μπορεί να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ζητήσει να καταργηθεί αυτός ο περιοριστικός όρος.

 

Στην όγδοη επέτειο από τη στυγνή και εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα γκεσέμια της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας Γρέγος και Αποστόλου ζητούν να αποφυλακιστούν.

 

Οι αιτήσεις τους πρέπει να απορριφθούν.

eksegersi.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια