Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκρυβαν τα κλοπιμαία σε χρηματοκιβώτιο - 700.000 ευρώ η λεία τους


Σε ένα χρηματοκιβώτιο, μεγάλο σαν ψυγείο όπως το περιέγραψε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στη Huffpost, πακτωμένο σε σπίτι στο Μενίδι, έκρυβαν οι δύο διαρρήκτες την πλούσια λεία, που είχαν αποκομίσει από τις εννέα κλοπές.

Μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο τού 2019 εισέβαλαν σε εννέα σπίτια και διαμερίσματα στα νότια προάστια, τον Βύρωνα και τους Αγίους Αναργύρους. Στην τελευταία άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι ενός κατασκευαστή και άρπαξαν από αυτό πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και πανάκριβα ρολόγια.

ΕΛ.ΑΣ
Έκρυβαν τα κλοπιμαία σε χρηματοκιβώτιο - 700.000 ευρώ η λεία τους

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές έρευνας, αλλά και τεχνολογικά μέσα, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους. Πρόκειται για δύο άνδρες, 31 και 27 ετών, με τον πρώτο να χαρακτηρίζεται ο αρχηγός.
Μεταξύ των κλοπιμαίων, που εντόπισαν στο χρηματοκιβώτιο, ήταν και ένα πιστόλι μάρκας Glock, το οποίο είχε κλαπεί πριν από έξι χρόνια από το διαμέρισμα στελέχους του Λιμενικού Σώματος.

Οι δράστες χτυπούσαν απογευματινές και βραδινές ώρες, παραβίαζαν μπαλκονόπορτες και παράθυρα, άρπαζαν χρήματα και εξαφανίζονταν μαζί με έναν συνεργό τους, ο οποίος παραμένει άγνωστος στις αρχές.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια