Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζαγόρι: Τον αναζητούσαν για 39 διαρρήξεις και έκανε άλλες δύο!


Δεν φαντάζονταν τι... «μπουμπούκι» είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας που συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο καταστήματα στην κοινότητα Αρίστη του Ζαγορίου, αλλά το κατάλαβαν όταν διασταύρωσαν τα στοιχεία του.

Ο παράνομος μετανάστης είχε ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου ως δράστης... 39 διαρρήξεων που είχαν γίνει από τις αρχές του 2018 ως τον περασμένο Ιούλιο! Τις 34 από αυτές τις είχε διαπράξει σε χωριά του νομού Ιωαννίνων και τις υπόλοιπες πέντε σε χωριά στο νομό Άρτας και είχαν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος του από τις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες.

Στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ζαγορίου, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για απόπειρες κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών. Στη συνέχεια, θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις προηγούμενες «δουλειές» του.


Μάνος Τσαγκαράκης
https://www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια