Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοζάνη: Καταδικάστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για τη θανατηφόρα επίθεση ροτβάιλερ σε πεντάχρονο το 2016


Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, οι δύο κατηγορούμενοι - ο απόστρατος αξιωματικός και ιδιοκτήτης των σκύλων και η σύζυγός του - για τον τραγικό θάνατο του πεντάχρονου Στάθη από την Κοζάνη, από την επίθεση των ροτβάιλερ, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα του 2016.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή είναι 5 χρόνια έκαστος, με μετατροπή προς 20 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με το kozan.gr.

Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 15η του μήνα στην Αστυνομία, απαγόρευση απόκτησης νέου σκύλου οποιασδήποτε ράτσας και η καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.





https://www.protothema.gr







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Η ξεφτίλα της ελληνικής ''δικαιοσύνης'' Η ανθρώπινη ζωή έχει μικρότερη αξία από αυτή ενός σκύλου. Ο φασισμός και η παράνοια των ''φιλόζωων'' έχει κυριαρχήσει παντού, οργανωμένες ομάδες στην πλειοψηφία τους παρανοϊκών ατόμων που χρησιμοποιούν τα ζώα για να γεμίσουν το κενό που έχουν μέσα τους έχουν καταφέρει να περάσουν εξοντωτικούς νόμους για την κακοποίηση των ζώων. 60000 ευρώ πρόστιμο και σύλληψη γιατί ο άλλος είχε δεμένα τα σκυλιά με κίνδυνο να τραυματιστούν, 60000 ευρώ πρόστιμο και ελεύθεροι οι άλλοι που άφησαν τα δολοφονικά τους σκυλιά να κατασπαράξουν ένα παιδάκι.