Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

15χρονες μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή έναν βιασμό


Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές. Μία 15χρονη μαθήτρια προσήλθε στο τμήμα του Αμαρουσίου, όπου κατήγγειλε ότι την εξύβρισαν και τη χτύπησαν συνομήλικές της, με αφορμή -όπως είπε- τον βιασμό της πριν από λίγους μήνες.

Όλα ξεκίνησαν στο προαύλιο σχολείου των βορείων προαστίων. Εκεί δύο 15χρονες κοπέλες διαπληκτίστηκαν έντονα. Το ίδιο απόγευμα η καταγγέλλουσα πήγε σε ένα πάρκο του Αμαρουσίου, προκειμένου να επιλύσει τη διαφορά, αλλά εκεί -όπως υποστήριξε- δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χτυπήματα από πέντε κορίτσια της ίδιας ηλικίας. 

Μετά την επίθεση, πήγε στο τοπικό τμήμα για να υποβάλει την καταγγελία και, όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν ποιο ήταν το κίνητρο τής επίθεσης, εκείνη αποκρίθηκε ότι αφορμή ήταν πως πριν από λίγους μήνες την είχε βιάσει ένας 15χρονος σε πάρτι, αλλά οι άλλες κοπέλες δεν την πίστευαν. Τότε, όμως, δεν είχε καταγγείλε τον βιασμό της σε κάποια αστυνομική υπηρεσία, αλλά φαίνεται πως το αποκάλυψε στον κύκλο της.

Οι αστυνομικοί τώρα προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά και, σε περίπτωση που έχει τελεστεί ένα τόσο σοβαρό αδίκημα, να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον δράστη.

Μανώλης Ασαριώτης

https://www.huffingtonpost.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η παραβατικότητα των ανηλίκων έχει ξεφύγει και δεν μαζεύεται με τίποτα.