Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πετρούπολη: Η μυστήρια ανάρτηση της 15χρονης πριν βουτήξει στο κενό - Ερευνα για απόπειρα αυτοκτονίας


Μια ανάρτηση της 15χρονης μαθήτριας από την Πετρούπολη στα social media στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας, με την οποία εξέφραζε την πρόθεση να κάνει κακό στον εαυτό της, είχε κινητοποιήσει τις Αρχές.

Λίγες ημέρες μετά, παρά τις ενέργειες που έγιναν από οικογένεια και ψυχολόγους, το κορίτσι "βούτηξε" στο κενό. Τις ακριβείς συνθήκες της τρομακτικής πτώσης του ανήλικου κοριτσιού από γκρεμό 14 μέτρων το απόγευμα της Κυριακής, προσπαθεί να διασταυρώσει η αστυνομίας που εξετάζει το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας.

Στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" με σοβαρά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 15χρονη, με τις αρχές να έχουν ζητήσει ψυχιατρική εκτίμηση από τους γιατρούς.

"Δεν σας λέω….", φαίνεται ότι είπε η μαθήτρια στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της πτώσης, όταν την ρώτησαν τι ακριβώς συνέβη. Το κορίτσι βρισκόταν την Κυριακή μαζί με παρέα πάνω από τα γήπεδα μπάσκετ στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μάλιστα, ένα άτομο από την παρέα της προσπάθησε να αποτρέψει την πτώση, τραβώντας την από τα μαλλιά. Η 15χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Πετρούπολης ότι ήταν μόνη της στο σημείο, όμως οι αρχές προσπαθούν να διασταυρώσουν το τι ακριβώς συνέβη, μιλώντας με φίλες τις που ενδεχομένως να ήταν εκεί την ώρα του περιστατικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "Ελεύθερου Τύπου", ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η 15χρονη απασχολούσε την αστυνομία. Την προηγούμενη Τρίτη, μια ανάρτηση της σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είχε θορυβήσει το περιβάλλον της που απευθύνθηκε στο Α.Τ. της περιοχής, ζητώντας βοήθεια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κορίτσι που απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του και στη συνέχει ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τη συνδρομή ψυχολόγων. Φαίνεται όμως ότι τελικά οι ενέργειες αυτές δεν ήταν αρκετές.

Η 15χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στα χέρια, τα πόδια και το λαιμό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τον γιατρών, το σώμα της σύρθηκε πάνω στα βράχια πριν καταλήξει στο κενό και αυτό έσωσε τη ζωή της καθώς, "φρέναρε" την πτώση που θα ήταν ενδεχομένως θανατηφόρα λόγω του μεγάλου ύψους.

 

 



https://www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια