Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροσβέστης στο bloko.gr: Καλά τα ρεβίθια, αλλά όχι ύστερα από 16 ώρες δουλειά


Δημοσιεύουμε κείμενο και φωτογραφία, που μας απέστειλε πυροσβέστης – αναγνώστης του bloko.gr: Μπορεί τα ταπεινά ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΟΥΠΑ να είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο φαγητό,  και να κάνουν καλό στην υγεία αν και δημιουργούν κάποια αέρια… δεν νομίζω ότι είναι το κατάλληλο φαγητό για τον πυροσβέστη που εργάζεται 16 ώρες στην φωτιά ,να προστατέψει τις περιουσίες του κόσμου……Αλλά κύριοι σε πολιτική και φυσική ηγεσία  αυτοί είμαστε δυστυχώς… Εύβοια 21/8/2021 τροφός στην ορολογία  της πυροσβεστικής η γεύμα μετά από επίπονη εργασία.









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ συνάδελφε. .ρεβυθια λέει. .. στην ΕΛΑΣ μετά από 16ωρο. .όχι φαγητό, αλλά ούτε πρόβλεψη για επιστροφή δεν υπάρχει (με τα "συνήθη συγκοινωνίκα μέσα" γράφει η διαταγη,όπως κ για τη μεταβαση)..αχ βρε συνάδελφε με έκανες και γέλασα με τα ρεβυθια σου.κάνε λίγο υπομονή τώρα από φθινόπωρο θα επανέλθετε στο συνήθη εργασιακό σας φόρτο. .σ αντίθεση με την ΕΛΑΣ,που θα πάει το "ρεβυθι" συνεφο. .όπως και το "φασολι" !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την άλλη φορά να σου φέρουμε μπον_φιλετ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφε πρεπει να ντρεπεσαι που μεσα στον ορυμαγδο των πυρκαγιων κανεις παραπονο για το δωρεαν φαγητο που σου φερανε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε πιο πολύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι εσύ που κράζεις τον συνάδελφο που ανέφερε "τα του φαγητού..." !! Δεν είναι αυτό μέσα στις υποχρεώσεις της υπηρεσίας ; Η θεωρείς εσύ σωστή διατροφή αυτό το γεύμα για τόσες ώρες εργασίας (ακόμα κ από θέμα απόδοσης να το δεις).
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι διπλά γιατί μέσα σε αυτόν τον χαμό δεν βγήκες να πεις για τα αα καλώς κείμενα όπως πχ ότι η πολιτική κ φυσική σου ηγεσία δεν σε στηρίξε σε μέσα ενημέρωσης αλλά δε έδωσε βορά για ακόμα μια φορά στην κοινωνία , στους δημοσιογράφους ώστε να βγουν λάδι οι πολιτικοί και τα λαμόγια δίπλα τους .Λες και εάν σου έφερναν δύο καλαμάκια (σκέτα ναι δεν έχει σημασία) θα επιβαρύνουν η πυρόσβεση ή θα ξοδεύοταν ο κρατικός προϋπολογισμός.
Όσο για τον άλλον με το μπον φιλέ είσαι τόσο γελοίος που μπερδεύεις τα βασικά με την χαζομάρα που διέπει τον εγκέφαλο σου ...