Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε πώς φυλάσσουν στόχο στα Νότια Προάστια – Τραπεζάκι και ανεμιστήρας τα «όπλα»


Ένα τραπεζάκι στην πιλοτή και ένας ανεμιστήρας είναι τα εφόδια των αστυνομικών, που διατίθενται στη φύλαξη δικαστικού στόχου στα νότια προάστια, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον καύσωνα των ημερών.

Σταθμευμένο μπροστά τους, το υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο όμως δεν μπορεί να σταθεί άνθρωπος, καθώς και σε αυτό είναι χαλασμένο το κλιματιστικό.

Αντί να υπάρχει, λοιπόν, αλεξίσφαιρη σκοπιά με κλιματισμό ή ακόμα καλύτερα κάμερες ασφαλείας, με τις οποίες να ελέγχεται η περιοχή και όποιοι την προσεγγίζουν, οι αστυνομικοί έχουν τον ανεμιστήρα να τους ρίχνει τον καυτό αέρα και τα σωματίδια, που έχουν καλύψει την Αττική από τις φωτιές.



Όπως καταγγέλλουν, μάλιστα, στο σημείο δεν υπάρχει τουαλέτα, που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν, ενώ πολλές φορές είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους.  

Αν πρέπει να φυλάσσεται ή όχι ο στόχος, δεν είναι δική μας δουλειά να αποφασίσουμε. Σίγουρα, όμως, θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα και των αστυνομικών, όχι μόνο του εισαγγελικού λειτουργού.

«Αν κοιταξουν τους ξεχασμένους στόχους άνετα βγάζουν περιπολικά που έχουν να βγουν κάτι χρόνια για περιπολια στα Νότια Προάστια όταν η εγκληματικότητα και οι ληστείες έχουν χτυπήσει κόκκινο» είναι η κουβέντα, με την οποία συμπληρώνει τις φωτογραφίες ο αστυνομικός, που έκανε την καταγγελία στο bloko.gr









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η γνωστή μιζέρια.. Όπως διεξάγονται οι φυλάξεις δεκαετίες τώρα. Τι κ αν είχαμε θύματα λόγω εγκληματικών παραλείψεων κ ανικανότητας της διοίκησης ( Ν. Σ. ) .. κατά τα άλλα επιτελικό κράτος κ άλλα τέτοια χαριτωμένα! Έλεος κύριοι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο γνωστός γραφικός..Στην αρχή του έφταιγε το όχημα
Του πήγαν ανεμιστήρα με τραπέζι και καρέκλα εντός του κτιρίου
Δεν θα σταματήσει μέχρι να μπει τζακουζι
Στη Δυτική ή την Βόρεια πως φυλάνε δηλαδή;
Μην πούμε για την καρδιά της ΕΛ.ΑΣ τη φρουρά του αρχηγείου