Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κανένας οδηγός δεν είναι επίδοξος δολοφόνος


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - συνδικαλιστή, όπως μας το έστειλαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Με αφορμή από πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή θα ήθελα να αναφερθώ στις τροχονομικες παραβάσεις. Δυστυχώς λόγω της ελλειπής κυκλοφοριακής αγωγής κ τροχονομικων ελέγχων οι παραβάσεις έχουν αυξηθεί. Το χειρότερο είναι ότι ,οι οδηγοί αποθρασυνονται διαπιστώνοντας την απουσία μας και την ατιμωρησία , αποκτώντας δολοφονική οδική συμπεριφορά. Επειδή το καλοκαίρι συνεχίζεται καθώς κ οι έξοδοι τις βραδινές ώρες που γίνεται κ κατανάλωση αλκοόλ,θα ήταν αναγκαίο μετά από την αποδέσμευση των δυνάμεων από τις πυρόπληκτες περιοχές ,να εντατικοποιηθούν οι τροχονομικοι έλεγχοι και όχι μόνο από τα Τμήματα Τροχαίας, αλλά συλλογικά κ από τις λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες. 

Καθώς επίσης οι έλεγχοι να είναι ποιοτικοί και όχι μόνο ποσοτικοί

Οι έλεγχοι να γίνονται σε όλο το οδικό δίκτυο και όχι μόνο σε γνωστά σταθερά σημεία.

Η σπουδαιότητα των ελέγχων δυστυχώς αποδεικνύεται κάθε χρόνο από τα θανατηφόρα τροχαία ανά την επικράτεια. 

Κανένας οδηγός δεν είναι επίδοξος δολοφόνος, από αμέλεια γίνεται κ τα αποτελέσματα είναι οδυνηρά κ για το θύμα κ για τον θύτη !

Η πρόληψη σώζει.

ΒΡΟΤΣΑΚΟΣ Π

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Έχουμε καταλάβει τόσες δεκαετίες με τους χιλιάδες νεκρούς ότι η εκάστοτε κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τους ψήφους, δεν θέλουν να μπει μια τάξη όπως σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου και από την στιγμή που έχεις αποβλακωμένους πολίτες που περισσότερο τους νοιάζει να μην φάνε κλήση παρά το ότι σκοτώνονται και μένουν ανάπηροι χιλιάδες συμπολίτες μας από αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση τα λέει όλα για το πως καταντήσαμε σαν χώρα. Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα τροχαία ατυχήματα είναι'' οι νεκροί δεν ψηφίζουν, οπότε για τι να δυσαρεστήσουμε τους ζωντανούς χάνοντας τους ψήφους τους;''