Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναστέλλεται η ημερίδα της Ένωσης ΝΑ Αττικής για την πανδημία λόγω της έκτακτης κατάστασης από τις πυρκαγιές


Ανακοίνωση τής Ένωης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ενημερώνει τα μέλη της οτι η προγραμματισμένη ημερίδα για την Κυριακή 29/08/2021 στις 20:00΄ στο ανοιχτό θέατρο «Σοφία Βέμπο» στην παραλία της Βούλας, με θέμα: «Η πορεία της πανδημίας και ο εμβολιασμός κατά του Covid-19», δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι συνάδελφοί μας και πλήθος Υπηρεσιών, έδωσαν και δίνουν μία άνιση μάχη με τις πυρκαγιές σε όλη τη Χώρα. Μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα που όλοι μας βιώνουμε και συνεχίζεται, στεκόμαστε δίπλα σε όλους εκείνους οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με κίνδυνο της ζωής τους. Παράλληλα, συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες που έχουν πληγεί και είναι οι άμεσοι αποδέκτες αυτής της καταστροφής.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της ημερίδας, γίναμε αποδέκτες πολλών αιτημάτων από συναδέλφους μας να πραγματοποιήσουμε αυτή σε μεταγενέστερο χρόνο, καθώς τόσο οι ανειλημμένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών γεγονός που τους έχει εξουθενώσει, όσο και οι προγραμματισμένες άδειες του καλοκαιριού, δεν θα τους επέτρεπαν να παρευρεθούν, παρόλο που διακαώς το επιθυμούν.

Σεβόμενοι την επιθυμία τους, αλλά και τις ανάγκες τους, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε την ημερίδα αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά σε νέα ημέρα και ώρα που θα οριστεί και φυσικά θα υπάρξει σχετική έγκαιρη ενημέρωση των όλων Υπηρεσιών που εδρεύουν στι γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεράσει η Χώρα μας και αυτή τη κρίση που εκτός από οικολογική, αποδεικνύεται και ανθρωπιστική.

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ    ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια