Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Το απειλητικό μέιλ που σήμανε συναγερμό στα ξενοδοχεία (ΦΩΤΟ)


Σε τουλάχιστον δέκα (10) ξενοδοχεία κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός κατά τις απογευματινές ώρες από το απειλητικό μέιλ που εστάλη περί τοποθέτησης βόμβας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές της Αστυνομίας και έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις, με εκκενώσεις, ελέγχους από εκπαιδευμένους σκύλους που τελικά όλα είχαν αίσιο τέλος.
Λήξη συναγερμού σήμανε πριν από λίγη ώρα για τη φάρσα με τα απειλητικά e-mail που έστειλαν άγνωστοι κατά τις απογευματινές ώρες για τοποθέτηση βόμβας σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Τα επιβεβαιωμένα ξενοδοχεία που εστάλησαν τα απειλητικά μηνύματα για βόμβα ήταν τουλάχιστον δέκα, μεταξύ των οποίων τα Excelsior Hotel επί της Μητροπόλεως με Κομνηνών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Pella Hotel επί της Ίωνος Δραγούμη, Olympia επί της οδού Ολύμπου, Esperia επίσης επί της Ολύμπου, Park Hotel στην Ίωνος Δραγούμη και Queen Olga επί της Βασ. Όλγας.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.gr, το απειλητικό μέιλ είχε σταλεί σ’ όλα τα ξενοδοχεία της πόλης και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν εμπλεκόμενοι του ξενοδοχειακού κλάδου, τις απογευματινές ώρες και δη τα ανεπιθύμητα μέιλ (spam) δεν τα βλέπουν σε τακτικό χρονικό διάστημα.

Όλα τα ξενοδοχεία στα οποία έχει σταλεί το μέιλ που όπως αποδείχθηκε ήταν φάρσα, έχουν ελεγχτεί, και όπως πληροφορείται το GRTimes.gr εξ αρχής, ήταν επιβεβαιωμένο σε πολύ μεγάλο ποσοστό ότι επρόκειτο περί φάρσας, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές έπραξαν βάσει πρωτοκόλλων, για την ασφάλεια όλων.

Δείτε το μέιλ:

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια