Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς έπιασαν τον Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη στη Θεσσαλονίκη - Τον έψαχνε η Αντιτρομοκρατική για την Επαναστατική Αυτοάμυνα


Είκοσι λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι, ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης εισέβαλε με ένα καλάσνικοφ σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης. Με την απειλή του πολεμικού όπλου άρπαξε 8.500 ευρώ και έπσευσε να εξαφανιστεί. Αρχικά διέφυγε με μία μηχανή, η οποία είχε κλαπεί πριν από λίγες εβδομάδες από την πόλη, ενώ δύο στενά πιο μακριά άλλαξε όχημα διαφυγής και επιβιβάστηκε σε ένα Nissan Micra, του οποίου η κλοπή είχε δηλωθεί πρόσφατα και πάλι στη Θεσσαλονίκη.
Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν, τον θεώρησαν ύποπτο και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Εκείνος δεν προέβαλε αντίσταση, αλλά αρχικά αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς. Όταν όμως τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, δήλωσε το επίθετό του και ότι είναι καταζητούμενος για το άρθρο 187Α. Άμεσα ενημερώθηκαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής και απομένει η μεταφορά του στην Αθήνα και τον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.
Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης ήταν στη Θεσσαλονίκη και τον αναζητούσαν. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών τους, είχαν εντοπίσει έναν ληστή, ο οποίος κούτσαινε (και ταίριαζε στο προφίλ Χατζηβασιλειάδη που είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο του 2019 σε ληστεία στον Χολαργό), αλλά τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια, όταν κατάλαβαν ότι δεν ήταν ο στόχος τους. 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια