Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής, στηρίζει με πράξεις τους πυρόπληκτους.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 20/08/2021, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης (Κέντρο Logistics) της Περιφέρειας Αττικής.

Παραδόθηκαν ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα, προϊόντα καθαριότητας και υγιεινής, καθώς και τροφές για ζώα.

Όλα τα είδη που συλλέχθηκαν και αποδόθηκαν, ήταν από τα μέλη της Ένωσής μας και τους ευχαριστούμε θερμά που αγκάλιασαν αυτή τη πρωτοβουλία που πήραμε.

Επίσης, ευχαριστούμε προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο ΠΑΤΟΥΛΗ ο οποίος δέχθηκε την προσφορά μας, προκειμένου αυτή να συλλεχθεί από τους καθ’ ύλην αρμοδίους και να αποδοθεί με ασφάλεια εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε το προσωπικό της Γραμματείας του κ. Περιφερειάρχη οι οποίοι με προθυμία μας συνέδραμαν σε αυτό το εγχείρημα. Τέλος, ευχαριστούμε την Υπεύθυνη του Κέντρου Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρειας Αττικής κ. Ευμορφία Ζάχου για την άριστη συνεργασία και τον επαγγελματισμό της.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει να συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Η συγκεκριμένη διανομή των ειδών, αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων, εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να παραδοθούν αυτοπροσώπως στη Βόρεια Εύβοια και από τις δύο Ενώσεις τα αγαθά στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών.

Όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, θα αντιμετωπίσουμε και αυτήν την ανθρωπιστική κρίση, από την οποία θα βγούμε σίγουρα νικητές!











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια