Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συζυγοκτόνος της Σωτηρίτσας


Με σκυφτό το κεφάλι και αμίλητος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Λάρισας ο 54χρονος άντρας που χθες το πρωί με περίστροφο πυροβόλησε με 8 σφαίρες και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του κ. Κωνσταντίνου Γαλανού, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε».

Συγκεκριμένα τόνισε: «Λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας, θα τα μελετήσουμε. Αντιλήφθηκα και είδα από τα συγγενικά πρόσωπα, ότι ο κατηγορούμενες λάμβανε αντικαταθληπτική αγωγή. Υπήρχε κάποιο επεισόδιο πριν 20 ημέρες και οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου διπλασιάστηκε η δόση των φαρμάκων».

 

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε σε βάρος του 54χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας στην Σωτηρίτσα, ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και την παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αποχαιρετήσουν την 43χρονη Μαρία συγγενείς και φίλοι. Τραγικές φιγούρες της υπόθεσης είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας – τα δύο από αυτά είναι ανήλικα- και η μητέρα της η οποία βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, αφού η οικογένεια ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρούσαν ήταν σημείο αναφοράς και συνάντησης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πατρικό σπίτι της 43χρονης και του μεγαλύτερου αδελφού της βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κατάστημα, το οποίο ξεκίνησε ο πατέρας των δύο αδερφιών -ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Βαλέσα».

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια