Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία


Ανάρτηση τού Χρήστου Μπαλάσκα, οργανωτικού γραμματέα της Ένωσης Αθηνών: Το ανθρώπινο και το κοινωνικό πρόσωπο της άμεσης δράσης είναι γνωστό σε όλους. Έτσι λοιπόν και στίς 13/8/2021 η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 405-1 της Α αλλαγής του Ρέντη, διερχόμενη τις απογευματινές ώρες απο την γέφυρα κοντά στο γήπεδο Μ.Μερκούρη στην περιοχή του Ρέντη, εντόπισε δύο άτομα να φέρονται περίεργα. 

Όταν προσέγγισαν διαπίστωσαν ότι το ένα απο τα δύο άτομα προσπαθούσε να πείσει το άλλο να μην αυτοκτονήσει. Πράγμα το οποίο δεν κατάφερνε. Ο εν δυνάμει αυτόχειρας είχε βγεί απο την εξωτερική πλευρά του προστατευτικού κιγκλιδώματος και ήταν έτοιμος να πηδήξει στο κενό. Οι συνάδελφοι αμέσως ενημέρωσαν το κέντρο προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και προχώρησαν σε διαβουλεύσεις με το άτομο που ήθελε να αυτοκτονήσει. 
Μετά απο λίγη ώρα με συζήτηση και διαπραγμάτευση οι συνάδελφοι τελικά τον έπεισαν και τον βοήθησαν να εισέλθει στην εσωτερική πλευρά του κιγκλιδώματος όπου ήταν ασφαλείς και να μη δώσει τέλος στη ζωή του καθότι μια πτώση απο την γέφυρα θα ήταν σίγουρα θανατηφόρα. Κατόπιν ο παραλίγο αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο Α.Τ. του Ρέντη για τα περαιτέρω.

Μπράβο

στούς συναδέλφους της Δ 405-1 Α για τις ενέργειές τους, οι οποίες έσωσαν μία ζωή. Έυγε!!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια