Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. με την Πρωταθλήτρια Στίβου Υπαρχιφύλακα Ανδριάννα Φέρρα


Την Υπαρχιφυλακα Φέρρα Ανδριάννα, Πρωταθλήτρια Στίβου και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής της Ελληνικής Αστυνομίας υποδέχτηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.Α.Σ. Αντιστράτηγος κ.Μιχάλης Καραμαλάκης στο γραφείο του -στο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- με αφορμή τις τελευταίες διακρίσεις της. 

Μάλιστα ο ίδιος ο Αρχηγός θέλησε να την συγχαρεί αρχικά τηλεφωνικός όσο ακόμα βρισκόταν σε τροχιά αγώνων στο εξωτερικό κάτι που όπως η ίδια λέει δεν το περίμενε και την χαροποίησε ιδιαίτερα. 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.Α.Σ. εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και την ικανοποίησή του για το ότι η αθλήτρια Ανδριάννα Φέρρα προβάλει την χώρα μας διεθνώς μέσω των επιτυχιών της με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και με την Εθνική ομάδα Στίβου. 

Επιπροσθέτως συζήτησαν για τους μελλοντικούς της στόχους και τρόπους για την περαιτέρω στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού /πρωταθλητισμού στους κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της Υ.Φ.Α.Α. (Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) που δίνει την δυνατότητα στους ενεργούς αθλητές της Ελληνική Αστυνομίας να συνεχίζουν τον πρωταθλητισμό παράλληλα με τις υποχρεώσεις τους στο Σώμα.

 

Η Πρωταθλήτρια ενημέρωσε τον Αρχηγό πως οι ξένες Ένοπλες Δυνάμεις στελεχώνονται από αθλητές υψηλού επιπέδου και θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια ώστε το σώμα της Ελληνική Αστυνομίας να μπορεί να πρωταγωνιστεί επί μακρόν. 

Η Υπαρχιφυλακας Φέρρα Ανδριάννα εκφράζει τις βαθιές ευχαριστίες της προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ.Μιχάλη Καραμαλάκη, αλλά και προς όλη την υπόλοιπη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.Α.Σ  για την αναγνώριση των κόπων και της αξίας της ως πρωταθλήτρια καθώς επίσης και προς την υπηρεσία πού υπηρετεί, την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού , όπου χωρίς αυτήν δεν θα είχαν έρθει οι διακρίσεις.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια