Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Καρδίτσας για τους πυρόπληκτους


Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Καρδίτσας: Ως μεγάλη Αστυνομική οικογένεια ανέκαθεν ζούσαμε από κοντά τις μεγάλες καταστροφές του τόπου μας, άλλοτε επιχειρησιακά και άλλοτε συνδράμοντας για την ασφάλεια και την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές. 

Παρακολουθώντας με δέος τους εκατοντάδες συναδέλφους μας πυροσβέστες και αστυνομικούς, καθώς και το πλήθος των εθελοντών, να επιχειρούν αντιμέτωποι με μια κόλαση φωτιάς σε ακραίες συνθήκες καύσωνα και ξηρασίας, ως διοικητικό συμβούλιο εκφράζουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας για τη λεβεντιά και το φιλότιμο που αυτοί οι άνθρωποι επέδειξαν, καταφέρνοντας με την αυταπάρνησή τους να μας πείσουν ότι αργά η γρήγορα θα νικήσουν την άνιση μάχη που έδιναν με τον πύρινο εφιάλτη που απειλούσε ανθρώπινες ζωές και κατάπινε αχόρταγα χιλιάδες στρέμματα δάσους και περιουσίες. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας από ιδρύσεώς της, συμπαραστέκεται σε όλους όσους υπέστησαν το καταστροφικό πέρασμα ενός φαινομένου, μιας θεομηνίας, με δράσεις που ως στόχο έχουν να βοηθήσουν τις πληγείσες περιοχές και τους κατοίκους της. Αυτό κάναμε και αυτό θα θα κάνουμε, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που θα εκφραστούν  μέσα από διάφορους φορείς, αλλά κυρίως στηρίζοντας τις δράσεις από τις τοπικές πρωτοβάθμιες ενώσεις των περιοχών που επλήγησαν, μιας και γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον κάθε ένα τι χρειάζεται άμεσα ο τόπος τους και οι κάτοικοι των περιοχών τους.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια