Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννα Γκελεστάθη: Συγκλονιστικές αφηγήσεις από τη μάχη σε Βαρυμπόμπη και Κρυονέρι


Κείμενο της Ιωάννας Γκελεστάθη: Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ είχαμε σήμερα την ευκαιρία να εκφράσουμε αισθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης στις Ελληνίδες και στους Έλληνες Πυροσβέστες στο πρόσωπο των υπηρετούντων στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών ο οποίος σήκωσε το κύριο βάρος της πρόσφατης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στο Κρυονέρι. 

Οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος δίνουν την ψυχή τους για να προστατεύσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες τους πολίτες από τις πρωτόγνωρα επίμονες πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και τους αξίζουν η αναγνώριση της Πολιτείας και ο σεβασμός της κοινωνίας. 

Στον Πυροσβεστικό Σταθμό ακούσαμε τις συγκλονιστικές αφηγήσεις του Διοικητή κυρίου Δημήτρη Μπριόλα και του προσωπικού για την μάχη με την πρόσφατη πυρκαγιά και νιώσαμε υπερηφάνεια για την μαχιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Την ΟΝΝΕΔ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κύριος Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη κυρία Κωνσταντίνα Κόλλια, κυρία Κατερίνα Ακριτίδη και κύριος Δημήτρης Μάγγελ. 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια