Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντώνης Χρυσίδης: Ενισχύστε άμεσα τη Δυτική Λέσβο


Κείμενο του αστυνομικού συνδικαλιστή, Αντώνη Χρυσίδη: Έχουμε τονίσει επανειλημμένα στην προϊσταμένη μας αρχή ,ότι είναι αδιανόητο το να ελέγχεται αυτός ο τεράστιος τομέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου με τις υπάρχουσες δυνάμεις και ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες. Απο τη μεριά της διοίκησης του Α.Τ απ' ότι ξέρουμε έχουν γίνει από τις αρχές του μήνα οι ανάλογες ενέργειες ως προς αυτό . Στο να ενισχυθεί δηλαδή με προσωπικό το συγκεκριμένο Α.Τ, καθώς και με ενέργειες της Ένωσης μας όλα τα περιφερειακά τμήματα γενικά.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο τομέας αυτός περιλαμβάνει δύο Αστυνομικά τμήματα καθώς και δύο Αστυνομικούς Σταθμούς, τα οποία καλύπτονται κατά κύριο λόγο με ένα περιπολικό στη βάρδια. Αντ αυτού καμία κατανόηση δεν έχει δείξει έως τωρα η προϊσταμένη αρχή .Αντιθέτως μας αφαιρείται και επιπλέον δύναμη κάθε τόσο, βάσει της ενίσχυσης των Διμοιριών Υποστήριξης . Κρίνονταςλοιπόν από αυτό το συμβάν , αντιλαμβανόμαστε όλοι το πόσο εύκολα μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι αποστάσεις είναι τεράστιες και ο χρόνος στο να ενισχυθούμε το ίδιο ,στην περίπτωση που θα χρειαστεί ενίσχυση από την έδρα. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ειδικά αυτούς που κάνουν πως δεν βλέπουν ως συνήθως και που κωφεύουν σε τέτοιου είδους σοβαρά θέματα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια