Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στον εισαγγελέα ο Ρουμάνος για τη δολοφονία του αφεντικού του


Στον εισαγγελέα σήμερα ο 27χρονος Ρουμάνος, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του στο Πετροκεφάλι.

Ο αλλοδαπός ομολόγησε χθες ότι δολοφόνησε το αφεντικό του και ισχυρίστηκε πως ο 39χρονος του χρωστούσε χρήματα και του φερόταν βίαια.

Χρειάστηκαν λίγες μόλις ώρες για να εξιχνιαστεί η νέα δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, αφού ο 27χρονος αν και προσπάθησε να στρέψει τις έρευνες των αρχών σε άλλη κατεύθυνση, δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος ήταν από τα πρώτα άτομα που κλήθηκαν να καταθέσουν για το συμβάν αφού ήταν ο πρώτος που, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί, άκουσε τους πυροβολισμούς και βγήκε να δει τι συμβαίνει όταν, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωνε στους αστυνομικούς, ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος του και έτσι αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Στη συνέχεια μάλιστα υπέδειξε και συγκεκριμένο πρόσωπο ως δράστη της δολοφονίας, έναν άνδρα από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος μία ημέρα πριν τη δολοφονία είχε βρεθεί με τον 39χρονο, προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που του χρωστούσε.

Ωστόσο οι συνεχείς αντιφάσεις, αλλά και το αδιαμφισβήτητο άλλοθι που είχε ο άνδρας τον οποίο υπέδειξε ως δολοφόνο ο Ρουμάνος, ισχυροποίησαν τις αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι ο 27χρονος ήταν ο Νο1 ύποπτος.

Άλλωστε οι αρχές είχαν στραμμένο το βλέμμα τους από την πρώτη στιγμή στον αλλοδαπό, τον οποίο ανέκριναν για ώρες μέχρι που «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία.

Εκτός από τον 27χρονο συνελήφθη και ένας 30χρονος ομοεθνής του από τον οποίο προμηθεύτηκε την καραμπίνα με την οποία σκότωσε τον 39χρονο και ο οποίος θα οδηγηθεί επίσης ενώπιον του εισαγγελέα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια