Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Αττικής: Η Ελληνική Αστυνομία είναι « Το παιδί για όλες τις δουλειές», « ο αφανής ήρωας» και «ο σάκκος εκτόνωσης της κοινωνίας»


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Η Ελληνική Αστυνομία είναι « Το παιδί για όλες τις δουλειές», « ο αφανής ήρωας» και «ο σάκκος εκτόνωσης της κοινωνίας»

      Φρονώ ότι με τις φράσεις αυτές σκιαγραφείται και αποτυπώνεται το πως μας αντιμετωπίζει η συντεταγμένη πολιτεία.
      Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι παντού  παρών , στα δύσκολα, στα εύκολα , στα επικίνδυνα,   με οποιοδήποτε κόστος και θυσίες. Παραμερίζει  την υγεία του, τον ελεύθερο χρόνο του, την οικογένεια του ακόμα  αφιερώνει και την ίδια του τη ζωή  για την πατρίδα , για τους πολίτες.
      Στις τελευταίες. πυρκαγιές που κατακαίουν τη Χώρα μας, ο Έλληνας Αστυνομικός το απέδειξε. Είναι παρών για να βοηθήσει το συμπολίτη μας . Τον προειδοποιεί, τον απεγκλωβίζει, τον μεταφέρει, συμμετάσχει στην κατάσβεση , φυλάει τις  περιουσία τους.
      Ακούγοντας τις δηλώσεις των πολιτικών δεν ειπώθηκε ούτε μία λέξη για τη συμβολή του Έλληνα Αστυνομικού στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.
        Από το «δευτερόλεπτο του φάρου» στο σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας φτάσαμε στην «αφάνεια» και την   «απαξίωση»
         Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής συγχαίρουμε και ευχαριστούμε  τον Έλληνα Αστυνομικό που συνεχίζει να μάχεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.
        Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ελπίζουμε για τη δικαίωση  και για την επιζητούμενη δικαίωση της αναγνώρισης του επικίνδυνου της εργασίας μας.









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μεγαλο μεριδιο ειναι δικο σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Περιεκτικό, ειλικρινές και ορθό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίο το άρθρο αλλά είμαι περίεργος να δω όταν ο πρόεδρος φτάσει αρχηγός θα τα θυμάται αυτά που γράφει ή τότε θα αλλάξει πλευρό. Αν θυμάμαι καλά ο προηγούμενος αρχηγός είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ και είδαμε και τότε τα χάλια μας.