Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ταξίαρχο που ζήτησε «πολιτικό μέσο»


Και ποινικές διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας Δημήτρη Δημητρακόπουλου ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε εκτός από την παρέμβαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Ήδη διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς και αν έχει διαπραχθεί ενδεχόμενη αξιόποινη πράξη.


https://www.tovima.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Κώστας είπε…
Συγγνώμη αλλά γιατί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία για πυροσβεστικό όχημα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπέρασμα: ένας ταξίαρχος λιγότερος για προαγωγή, στις επόμενες κρίσεις, οπότε κι αν γίνουν αυτές. Και αργότερα με το καλό, θα δικαιωθεί από τα δικαστήρια νκαι θα πάρει αναδρομικά στην σύνταξη του, τα χρήματα που τυχόν στερήθηκε , με την μη προαγωγή του και την αποπομπή του. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Όλοι ευχαριστημένοι και στην τελική δικαιωμένοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί πολύ απλά η Αστυνομία είναι για όλα... ακόμα κ για να σβήνει την φωτιά σε σημεία που υπάρχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μπορώ να καταλάβω το σχέση έχει ο ταξίαρχος της αστυνομίας με τα πυροσβεστικά οχήματα...το πιο πιθανό είναι αυτόν να ήξερε ο πολίτης και πολύ απλά ο ταξίαρχος του έδωσε με λύση...να ζητήσει πολιτικό βύσμα μπας και τους στείλει η πυροσβεστικη κανένα όχημα...όπως και να έχει καταλάβαμε πως λειτουργεί και ο ίδιος ταξίαρχος όπως και ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός...