Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τηλεδιάσκεψη ΠΟΜΕΝΣ με Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης - Τί συζήτησαν


Ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ: Την Πέμπτη 5 Αυγούστου έλαβε χώρα τηλεδιάσκεψη της ΠΟΜΕΝΣ, με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Τσακλόγλου, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βασίλη Οικονόμου.

Η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΟΜΕΝΣ κ. Δημήτριο Ρώτα, τον Πρόεδρο και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Συμβουλευτικής επιτροπής του ΕΦΚΑ για τα ΣΑ και ΕΔ κ.κ. Κων/νο Χατζηδημητρίου και Ιωάννη Σπαράγγη αντίστοιχα, καθώς και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Ηλία Κολλύρη.

Τα θέματα που αναδείχθηκαν ήταν:

i) Η μάχιμη πενταετία για όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτου γεωγραφικού προσδιορισμού εφόσον εργάζονται στα καθήκοντα της ειδικότητας τους.  

ii) Η τριετία του Ν.3865/2010, για αναγνώριση 6,67%, με παράταση έως το τέλος του έτους.

iii) Ασφαλιστικό 1990-1992.

iv) Δυνατότητα επικουρικής ασφάλισης στα εν ενεργεία στελέχη,

όπου και διεξήχθη διαλογική συζήτηση.

Για την επίλυση των ανωτέρω θεμάτων που απασχολούν χιλιάδες συναδέλφους μας, η ΠΟΜΕΝΣ αναμένει ανάλογη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΓΕΘΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ;