Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοφία Βαγενά: Μη γράφετε για υπερπλεονασμό στην Αστυνομία, δεν περισσεύει κανένας


Ανάρτηση της Σοφίας Βαγενά: Παρακολουθώντας όλα όσα διαδραματίζονται, οφείλουμε καταρχάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και στους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και στους εθελοντές, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν και οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε την υπερπροσπάθεια τους καθώς έχουν αφεθεί τραγικά μόνοι και κατάκοποι από τις πολύωρες επιχειρήσεις..

Από την άλλη πλευρά, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία μας όσον αφορά την Αστυνομία.. Κ αυτό είναι κάτι που πρέπει όλους να μας προβληματίζει γιατί το χάσμα μεταξύ πολίτη κ αστυνομικού έχει μεγαλώσει..

Πολλοί οι προβληματισμοί όλων μας για όσα συμβαίνουν.. Μη γράφετε όμως για υπερπλεονασμό στην Αστυνομία, δεν περισσεύει κανένας!!

Καθίσταται αναγκαία, η ορθολογική και δίκαιη κατανομή αστυνομικού προσωπικού στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας!!

Δε φταίει ο απλός Αστυνομικός που καλείται για μια φορά ακόμη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και που τελικά θα πάρει την κατακραυγή του κόσμου για το τι δεν έκανε σωστά κ το "ευχαριστώ" από την πολιτική ηγεσία..Η Ελληνική Αστυνομία είναι « Το παιδί για όλες τις δουλειές». Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι παντού  παρών , στα δύσκολα, στα εύκολα , στα επικίνδυνα,  με οποιοδήποτε κόστος. Είναι παρών για να βοηθήσει το συμπολίτη μας κ αυτό πρέπει να μην το ξεχνούν ποτέ ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί!

 

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας βγουν και οι πόσες χιλιάδες είναι κρυμμένοι στα γραφεία, και θα είναι και υπερπλήρες μετά η αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μια μέρα χωρίς να τη δούμε σε ανάρτηση και ανησυχήσαμε, ηθελα ναξερα ποιος κρύβεται πίσω από όλους αυτούς τους "ανήσυχους" να μας σώσουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το χάσμα πολίτη αστυνομικού υπάρχει γιατί ένα κομμάτι της αστυνομίας χρησιμοποιείται από τη κυβέρνηση ως να ήταν μπράβοι της για διάφορους λόγους όπως προστασία ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων,έχουμε δει τα ΜΑΤ σε καμμένα που διαμαρτύρονταν οι πολίτες όταν έστηναν ανεμογεννήτριες το είδαμε και στις Πρέσπες στην επιβολή των μνημονίων και πολλές άλλες περιπτώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το σωστό είναι να μην επιτρέπεται να λειτουργεί υπηρεσία με λιγότερο προσωπικό από αυτό που προβλέπεται
Ο χρήστης κωστας είπε…
συμφωνω με τον πρωτο στα σχολια,το 1/4 δουλευει πεζοδρομιο οι υπολοιποι διεκπαιρεωνουν χαρτουρα και αν ανεβει κανενας φουκαρας μαχιμος για υποθεση του τον κοιτανε με βλεμα οχι 10 ΑΛΛΑ 100 καρδιναλιων