Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δικογραφία για τον αστυνομικό που σκότωσε τον σκύλο στο Γαλάτσι


Δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε το σκύλο στο Γαλάτσι την ώρα που του επιτέθηκε σχηματίστηκε και θα οδηγηθεί στον ανακριτή ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για τον ιδιοκτήτη τως δυο σκύλων για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών που ανέλαβαν την υπόθεση ασχολήθηκαν και με το αν τα σκυλιά πληρούν όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις και δεν έχουν σταθεί μόνο στο αν διαθέτουν βιβλιάριο παρακολούθησης από κτηνίατρο.
Ερευνούν σύμφωνα με πληροφορίες τις συνθήκες που ζούσαν και μάλιστα έχουν πάρει καταθέσεις από τους ενοίκους της πολυκατοικίας , τις λεπτομεριες διαβίωση τους και αν ο ιδιοκτήτης τους παρείχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να παραμένουν σε συνθήκες ασφαλείας και υγείας τόσο για τα ίδια όσο και για τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Επίσης εξετάζονται και μαρτυρίες ανθρώπων που ζούσαν στην πολυκατοικία και δηλώνουν φοβισμένοι και περιγράφουν περιστατικά με πρωταγωνιστές τα σκυλιά τα οποία θα ερευνηθούν από τις Αρχές.
Με βάση το νέο νόμο ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε το σκύλο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ενώ σήμερα η γενική αστυνομική διεύθυνση αττικής με ανακοίνωση της απάντησε σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τραυματισμό του.

Μίνα Καραμήτρου

https://www.cnn.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της νοοτροπίας που κατέστρεψε την χώρα. Όλα για τους ψήφους. Έχουν περάσει στην νομοθεσία την παράνοια και την απέχθεια για τους ανθρώπους όλων αυτών των διαταραγμένων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται φιλόζωοι για να πάρουν τις ψήφους τους αφού αποτελούν οργανωμένες ομάδες μεγάλη επιρροή. Περισσότερο τους νοιάζει αν δεν πέρναγαν καλά τα σκυλιά παρά τον κίνδυνο που διέτρεξε ο αστυνομικός από ένα τέτοιο δολοφονικό σκυλί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατάντια....Έκανε το καθήκον του το παλληκάρι και τρέχει κατηγορούμενος ....σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ...!!!! Μην απορούμε για την κατρακύλα και τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας μας..και τους καθημερινούς φόνους, έτσι για πλάκα...Εξομοίωση του ανθρώπου με τα ζώα..Συμφωνώ απόλυτα με το προηγομενο σχόλιο του Νίκου..Μη χειρότερα, αλλά πόσο χειρότερα???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την επόμενη φορά να πάνε κι νομοθέτες και οι εισαγγελείς να κάνουν τους μπογιες στα σκυλιά. Επίσης όλοι αυτοί που έχουν σκυλιά σε διαμερίσματα, δεν είναι φιλοζωοι. Πως ένας φιλοζωος , περιορίζει το ζώο που αγαπά σε 50-60 τετραγωνικά, βγάζοντας το βόλτα που και που. Αυτα όταν το έχει στο διαμέρισμα του. Όταν το έχει σε ταράτσα ή σε μπαλκόνι , τι φιλοζωος είναι . Όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι, αγαπούν μόνο τα δικά τους σκυλιά. Τόσο φιλοζωοι είναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ημαρτον! Θα μας φάει η ψεύτοφιλοζωια κ η πολιτική ορθότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουμε μπερδέψει το φιλοζωος με το φιλόσκυλος. Αρχίδια φιλόζωοι είναι, μόλις δουν ποντίκι ή τους χέσει κανά περιστέρι αρχίζουν τα κλωτσίδια. Στα φίδια δε μόνο καραμπίνα που δεν πιάνουν... κανάς φιλάνθρωπος υπάρχει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο άνθρωπος αυτός οπλοφορεί στη καθημερινότητα του. Είναι ένα περιστατικό που χρήζει περαιτέρω έρευνας. Γιατί δεν αντέδρασε κάνεις άλλος; Πυροβόλησε το σκύλο σε δεύτερο χρόνο. Είχε δηλαδή το χρόνο να σκεφτεί την αντίδραση του. Απέτυχε κατά τη γνώμη μου σε στρες τεστ. Πως θα αντιδρούσε σε μια σοβαρότερη κατάσταση; Στο σπίτι του; Συναδερφικοτητες δε χωρούν!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το θέατρο του παράλογου με τους φιλόζωους..δηλαδή έλεος!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ελπίσουμε η ποαση και το σεφεα να μερίμνησαν για την νομική υποστήριξη των αστυνομικών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι χωροφυλακα δείξε ζήλο θα ακούσεις ευχαριστώ...μόνο Έβερεστ και άμα τους αρέσει...