Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Κατσιαμάκας: Το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Εύβοια (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανάρτηση τού Γιάννη Κατσιαμάκα, πρώην προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ: Αυτό για μερικούς εξυπνάκηδες που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Εύβοια! Το συγκλονιστικό βίντεο και η κραυγή αγανάκτησης και απελπισίας είναι το φίλου μου Αντώνη Αγγέλου από την Κερασιά, του οποίου κάηκε όλο το κοπάδι του αδερφού του και του πατέρα του.Και όχι μόνο αυτό καθώς παράλληλα ήταν και ρητινοκαλλιεργητής ο ίδιος και καταστράφηκε ο βιός του. Δεν έχει πλέον μέλλον στον τόπο αυτό! Τα λόγια περιττεύουν...
 




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Οι περιουσίες και τα σπίτια ξαναφτιαχνονται μας λένε οι "αρμόδιοι". Για πείτε μας κύριοι εσείς πως θα τα ξαναφτιαχνετε? Όταν μαζί με το σπίτι σου χάνεις και τη δουλειά σου? Σκέφτηκαν ποτέ πόσοι άνθρωποι έχασαν μαζί τις οικίες τους και την αγροτική τους παραγωγή? Ζώα ,χιλιάδες μελίσσια σε μια από της ποιο παραγωγικές σε μελι περιοχές τις Ελλάδας κάηκαν. Πώς λοιπόν λες σε αυτούς τους ανθρώπους ευτυχώς που ζεις? Που θα ζει όμως? Σε έναν κόσμο χωρίς το σπίτι του , τη δουλειά του και μέσα σε ενα μαύρο κατεστραμμένο τοπίο να του θυμίζει την κόλαση.Μήπως τα κανάλια και οι υπουργοί πρωθυπουργοί και λοιποί να σκέφτονται πριν μιλήσουν και να σταματισουν να πανηγυριζουν επειδή εκένωσαν 20 χωρια και τα φησαν να κοαούν? Μήπως να πάρουν κάποιο μάθημα από την ομάδα μας στο πόλο που χωρίς να φταίνε ζήτησαν συγγνώμη επειδή χάρηκαν για την επιτυχία τους? Ντροπή σε ολους τους 300 και τους γύρω τους.
Υ.Γ Μόλις σβήσουν οι φωτιές θα αρχίσουν τις εκδρομές όλοι τους από τον πρωθυπουργό μέχρι οι πρόεδροι των κομμάτων. Να αφήσετε κύριοι τον κόσμο ήσυχο και να κάτσετε κάτω να δείτε πως να τους βοηθήσετε δεν θέλουν άλλο τα ψεύτικα χαμόγελα συμπαράσταση σας.