Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Κάποιοι ομιλούν ως αντιπολίτευση του εαυτού τους;


Παραθέτουμε ανακοίνωση της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Αντιλαμβανόμαστε  ότι κάποιοι προφανώς βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και κάνουν διαπιστώσεις με τοποθετήσεις για το συνδικαλιστικό κίνημα της αστυνομίας ,σαν αυτοί να μην εχουν συμμετοχή  στο συνδικαλιστικό Εγκλημα που τελείΤαι εδώ και επτά χρόνια. Προφανώς βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση διότι αναζητούν φταίχτες για την κατάσταση που επικρατεί χωρίς να θέλουν να δουν στην πραγματικότητα την δική τους ευθύνη .

Υπεύθυνοι  είναι αυτοί που διοικούν την ΠΟΑΣΥ  αλλά και αυτοί που τους στήριξαν και  φυσικά αυτοί οι κριτές των πάντων είναι και οι υποστηρικτές τους.
Κρίνουν όλους τους άλλους με αυστηρότητα αλλά τους εαυτούς με επιείκεια σαν να μην είναι  συνεργάτες και συνοδοιπόροι αυτών που διοικούν  .
Οι άλλοι όλοι είναι τηλεπερσόνες που ασχολούνται ως ντετέκτιβ με αστυνομικά ζητήματα ενώ αυτοί είναι συνδικαλιστές που ασχολούνται με συνδικαλιστικά θέματα , εντωμεταξύ το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα στα κανάλια είναι τον καιρό.
Άλλωστε για να μιλήσεις για θέματα που απασχολούν την αστυνομία θα πρέπει να γνωρίζεις ,να είσαι δηλαδή αρχικά  Αστυνομικος ,που αυτοί δεν είναι αλλά και ποτέ δεν ήταν .Τον πολιτικό προσπαθούσαν και προσπαθούν ενίοτε να κάνουν όμως αποτυχημένα και εις βάρος των συναδέλφων που εκπροσωπούν παίζοντας μόνο πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες τους .
Έκαναν κακό σε συναδέλφους και ο φόβος για την αποδοχή που έχουν κάποιοι απο την κοινωνία τους έχει γίνει εμμονή διότι ανησυχούν ότι μετά την αποδοχή της κοινωνίας θα έρθει και η αποδοχή απο τους αστυνομικούς  .Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσουν για τις αδικίες και για το κακό που έκαναν η που προσπάθησαν να κάνουν .
 Μιλούνε για ανώνυμα και εμετικά  άρθρα όταν κολλητοί τους φίλοι και συνοδοιπόροι τους συνδικαλιστές  συκοφαντούσαν ασύστολα γράφοντας ως  άλλα πρόσωπα και με ψεύτικα προφίλ βρίζοντας και προσβάλλοντας  τους συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους.
Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν  τους κομματικούς <<φίλους τους >> για να κάνουν ακόμη περισσότερο κακό στο συνδικαλιστικό κίνημα. Αυτοί που προωθούν την κατάργηση της απλής αναλογικής προσπαθώντας να πείσουν για να φτιάξουν έναν άλλο εκλογικό νόμο στην αστυνομία όπου όσοι δεν μπαίνουν στο σύστημα και οι ανεξαρτητες καθαρές φωνές να μην έχουν καμία ελπίδα  να εκλεγούν.
Είναι αυτοί  που με την παρουσία τους στα μέσα λειτούργησαν ως άνθρωπο διώκτες  και έβαλαν και βάζουν απέναντι την κοινωνία στην αστυνομία και το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα σταματήσουν αυτούς που βγάζουν  ένα άλλο πρόσωπο του έλληνα αστυνομικού ,σοβαρό, καταρτισμένο αξιοπρεπές με λόγο και άποψη ,που φέρνει κοντά τον πολίτη στον αστυνομικό και δημιουργεί κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων και την πραγμάτωση των διεκδικήσεων που προϋποθέτει την αποδοχή της κοινωνίας.Αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να είναι ,τους ενοχλεί και προσπαθούν να το πολεμήσουν και να το απαξιώσουν με  ανυπόστατα  επιχειρήματα .
Είναι επίσης αυτοί που στις σελίδες που δημιούργησαν στα social media για ψηφοθηρία, διαγραφούν όσους έχουν αντίθετη άποψη σε αυτά που αναρτούν και χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ και τον κατευθυνόμενο εκλεγμένο στρατό τους για να συκοφαντούν .
 Αντί λοιπόν να ζηλεύουν το ρόλο της αντιπολίτευσης αν θέλουν να λειτουργήσουν συνδικαλιστικά ας κάνουν αντιπολίτευση σοβαρή σ’ αυτούς που οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα στην απόλυτη αποτυχία και πρώτα  πρώτα στους εαυτούς τους .Ας πουν τα πράγματα με το όνομα τους .
Ας κάνουν και αυτοί σοβαρές προτάσεις για τα κυριότερα θέματα που μας απασχολούν αντί να σχολιάζουν και να προσπαθούν να απαξιώσουν  τις προτάσσεις των άλλων .
Άλλωστε είναι τόσο κοντόφθαλμοι και οπισθοδρομικοί που δεν έχουν την δυνατότητα καν να αντιληφθούν τις αλλαγές και παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να πάνε την αστυνομία ΜΠΡΟΣΤΑ . Τσαρλατάνοι και καρικατούρες  του ένστολου συνδικαλισμού ήταν και θα παραμείνουν έως ότου ξεκολλήσουν απο τις εμμονές τους και τα κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακατέχουν και τους βασανίζουν .









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια