Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγανάκτηση αστυνομικών για τη φύλαξη του Σέιχ- Σου


Αγανάκτηση εκφράζουν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης μετά την εντολή για τη φύλαξη του Σέιχ- Σου από περιπολικά της ΕΛΑΣ. 
Στατικές αστυνομικές δυνάμεις έχουν επωμιστεί τον έλεγχο των πολιτών στις πύλες εισόδου του περιαστικού δάσους, για την αποτροπή ενδεχόμενης πυρκαγιάς.

Με εντολή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, από τις 20 Αυγούστου διατίθενται 10 περιπολικά ανά 8ωρο για τη φύλαξη του μοναδικού «πνεύμονα πρασίνου» στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Συνδικαλιστές αστυνομικοί αναφέρουν ότι αυτό επιβαρύνει την αστυνόμευση ολόκληρων περιοχών του πολεοδομικού συγκροτήματος.

«Στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλει και η αστυνομία στην αποτροπή των πυρκαγιών αλλά δεν είναι δυνατόν, λόγω ανυπαρξίας συντονισμού και ελλείψεων που επικαλούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες, να επωμιζόμαστε στο μεγαλύτερο βαθμό τη φύλαξη και των δασών» αναφέρει στο GRTimes ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Ακόμη, επισημαίνει ότι «αυτό έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ασφάλεια των συμπολιτών μας καθώς τα περιπολικά που θα έπρεπε να αστυνομεύουν τις περιοχές τους, έχουν διατεθεί για τη φύλαξη του δάσους».

https://www.grtimes.gr







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και η φυλαξη της δασικης περιοχης σοβαροτατη ειναι... μην γκρινιαζετε
Ο χρήστης spap είπε…
ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990 ΘΥΜΆΜΑΙ 1993 1 ΖΙΠ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ 1 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 1 ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΗΣ 1 ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ 1 ΟΔΗΓΌΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ,ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΟΙ ΕΔ, ΣΉΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.ΜΕ 40 C ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΊΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ,ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΔΑΣΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΠΙΤΗΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΜΒΑΊΝΕΙ ΑΜΈΣΩΣ, ΤΑ DROWN ΤΑ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΔ .ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ