Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περί εντολών μη κατάσβεσης - Αξιωματικός του ΠΣ απαντά


Διαβάστε την ανάρτηση τού αξιωματικού της Πυροσβεστικής, Αστέριου Τσιούρβα: Περί εντολών μη κατάσβεσης:

1ον Και μόνο ως υπαινιγμός, αποτελεί μέγιστη προσβολή για το σύνολο του Πυροσβεστικού Προσωπικού.

2ον Τέτοια εντολή δεν θα μπορούσε Ποτέ να δοθεί γιατί και αν ακόμη δινόταν, απλά Δεν θα εκτελούνταν.!

3ον Η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα ανήκουν στη μεσαία τάξη και για την ακρίβεια στη μικρομεσαία τάξη (ελέω πενιχρών εισοδημάτων). Συνεπώς άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται συνήθως υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και εξ αντικειμένου γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για έναν βιοπαλαιστή η απώλεια της κατοικίας του, είναι αδύνατο να μη παράσχουν ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους κάθε δυνατή βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη.

Τέλος, ο λόγος που υπερασπίζομαι τη δουλειά των συναδέλφων μου και γενικότερα του Πυροσβεστικού Σώματος, αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν είναι ούτε το γεγονός πως είμαι ο ίδιος πυροσβέστης ούτε η πρόσφατη ενασχόληση μου με το συνδικαλισμό.

Η πραγματική αιτία είναι ότι αποτελεί χρέος τιμής έναντι των συναδέλφων μου, που έχασαν διαχρονικά τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη ζωή και την περιουσία των πολιτών.!

Τα ιδανικά και οι αξίες που υπηρέτησαν και για τα οποία θυσιάστηκαν, αποτελούν σύμφυτα δομικά χαρακτηριστικά του συνόλου των Ελλήνων Πυροσβεστών και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τα θέσει υπό αμφισβήτηση.!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια