Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε αστυνομικό που έκλεβε μετανάστες


Τις αποσκευές των μεταναστών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό χώρο, φέρεται να έψαχνε ένας αστυνομικός, με συνάδελφό του να τον βλέπει να αφαιρεί από έναν σάκο το ποσό των εξακοσίων ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr.
Στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου κλήθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσων και ο αστυνομικός συνελήφθη. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού από κρατούμενο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.








Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αθηνα που θες και εσυ ... Δρομοοοοοοοο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χμμμ.., επειδη μου κανει λιγο περιεργο ο κρατουμενος να εχει αφησει "χυμα" 600 ευρω στην τσαντα του, καθοσον απο οσο γνωριζω οι κρατουμενοι περνουν φα χρηματα τους εντος των κρατητηριων, γνωριζουμε αν η καταγγελια προηλθε απκ τον συναδερφο ή τον κρατουμενο..??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός ο αστυνομικός λογικά είναι που δεν θέλει αλλοδαπούς στην χώρα γιατί θα αλλοιώσουν τον πολιτισμό του?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο άλλος ρωτάει αν η καταγγελία έγινε από αστυνομικό ή κρατούμενο... το αποτέλεσμα μετράει... πιάστηκε αστυνομικός να βάζει χέρι σε χρήματα ανήμπορων ανθρώπων...
Ο χρήστης sakiskav είπε…
Παληκαρι μου καλο, η ερωτηση απο που εγινε η καταγγελια, ηταν για να δουμε ποσο εγκυρη ειναι.!! Ξερουμε ολοι οτι αλλοδαποι κανουν πολλες φορες ψευδεις καταγγελιες..!!( Οχι οτι καποιες φορες δεν συμβαινει στα αληθεια).
Εσενα δηλαδη δεν σου κανει εντυπωση οτι αφησε 600 ευρω στο σακιδιο του, ενω ειχε δικαιωμα να τα παρει μαζι του ή να κρατηθουν στο ονομα του στο Αξ-υπ..?????
Απλα αν η καταγγελια εγινε απο τον συναδερφο του ειναι σαφως πιο εγκυρη..!!!
Μαθε να καταλαβαινεις αυτο που διαβαζεις και μην το παιζεις εξυπνος κ ειρωνας...!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να υποθέσουμε φρουρός ή συνοριακος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιάστηκε ή ερευνάτε το θέμα. Και εγώ μπορώ να πω ότι ο Χ με έκλεψε. Αποδείχτηκε? Βρέθηκαν πάνω του χρήματα? Τον έπιασαν επ αυτοφώρω? Υπάρχει κατάθεση αλλού αστυνομικού? Πείτε μας να ξέρουμε τι ισχύει τελικά?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διενεργειται προανακριση μην βιαζόμαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Οι κρατούμενοι δεν παιρνουν μεγαλα χρηματικά ποσα μεσα στον χωρο κρατησης φοβουνται απο τους συγκρατούμενους τους καποια φυλάγονται εντός του γραφείου του αξιωματικού υπηρεσιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ένας θέλει να μάθει από που έγινε η καταγγελία, ο άλλος πιστεύει ότι είναι ή συνοριακός ή φρουρός… λογικό… οι αστυνομικοί δεν κάνουν τέτοια… και μετά απορείτε ποτ έχετε όλη την κοινωνία απέναντι…