Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Το “ευχαριστώ” υγειονομικών στους πυροσβέστες που έδωσαν μάχη στα πύρινα μέτωπα


Το πιο θερμό τους χειροκρότημα χάρισαν σήμερα υγειονομικοί της Θεσσαλονίκης, προς του πυροσβέστες, έξω από τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό στα ανατολικά της πόλης, με αφορμή τη μεγάλη μάχη που έδωσαν τις τελευταίες εβδομάδες με τα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα.

Πέρυσι, οι πυροσβέστες της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χειροκρότησαν το υγειονομικό προσωπικό για την μεγάλη μάχη που έδινε με την πανδημία.

Φέτος, οι υγειονομικοί θέλησαν να ανταποδώσουν τις ευχαριστίες με τον δικό τους τρόπο. Οι σειρήνες ασθενοφόρων και πυροσβεστικών άναψαν και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα έφερε συγκίνηση. Οι υγειονομικοί χειροκροτήσαν τους πυροσβέστες για τη μεγάλη μάχη που έδωσαν με την πύρινη λαίλαπα.

Συγκινητική στιγμή η τούρτα που έφεραν οι υγειονομικοί και είχε σχεδιαστεί πάνω της ένας νοσηλευτές να παραδίδει τη σκυτάλη σε έναν πυροσβέστη.

Σημειώνεται ότι 120 πυροσβέστες και 65 οχήματα μετέβησαν από την Κεντρική Μακεδονία στα πύρινα μέτωπα σε Εύβοια Αττική και Ηλεία και οι τελευταίοι έλαβαν εντολή σήμερα για να επιστρέψουν πίσω.

Δείτε βίντεο:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια