Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Κινδυνεύουμε λένε αστυνομικοί-Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κινούνται "βγάζοντας" βλάβες και έχοντας φθαρμένα ελαστικά


Δυσφορία και ανησυχία συνάμα εκφράζουν αστυνομικοί που υπηρετούν στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, για το γεγονός οτι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τα οχήματα που έχουν στην διάθεσή τους για να εκτελέσουν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν οτι ανάμεσα στις πιο συχνές δυσλειτουργίες που καλούνται να αντιμετωπίοσουν, είναι εκείνες των φθαρμένων ελαστικών που αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους, τόσο κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους όσο και στις περιπτώσεις που θα απαιτηθεί να εμπλακούν σε περιστατικά καταδίωξης υπόπτων ή κακοποιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα προβλήματα είναι καθημερινά και αστυνομικοί ζητούν να αντιμετωπιστούν άμεσα προκειμένου να μην υπάρξουν ατυχήματα και τραυματισμοί.

Για το θέμα παρεμβαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Χάρης Τσίτσικας, ο οποίος επισημαίνει πως έχουν κηρυχθεί άγονοι δύο σχετικοί διαγωνισμοί που έγιναν για την αντικατάσταση των ελαστικών υπηρεσιακών οχημάτων και πως για την κατάσταση των περιπολικών έχει ήδη ενημερωθεί και η τοπική ηγεσία. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων μάλιστα έχει συντάξει και σχετικό έγγραφο προς τους αρμόδιους αξιωματικούς

Προσθέτει ακόμη πως υπάρχει δέσμευση για επίλυση των προβλημάτων, ωστόσο επισημαίνει πως πρέπει οι διαδικασίες να επισπευσθούν γιατί πολλοί αστυνομικοί κινδυνεύουν.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια