Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί λέει η Ένωση ΝΑ Αττικής για υποχρεωτικό εμβολιασμό, αναστολή εργασίας και ράπιντ τεστ


Ανακοίνωση των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωσή μας, αφουγκραζόμενη την ανησυχία πολλών μελών της, όσο αφορά τυχόν απόφαση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας, συνιστά ψυχραιμία, σύνεση και δηλώνει υπέρμαχος της πειθούς και της έγκριτης ενημέρωσης αναφορικά με αυτό το λεπτό και σοβαρό θέμα.

Αρμόδιοι για το ζήτημα της πανδημίας και των εμβολιασμών είναι οι επιστήμονες και ιατροί, στους οποίους θα πρέπει να απευθύνονται τα μέλη μας προκειμένου να λάβουν οδηγίες, κατευθύνσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Επίσης, το μέτρο της αναστολής εργασίας συνιστά κατάφορη παραβίαση του δικαιώματος στην εργασία του πολίτη, πόσο μάλιστα του αστυνομικού που ασκεί ένα λειτούργημα που αφορά την ασφάλεια και την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ενίοτε του αγαθού της ζωής.

Επιπροσθέτως, στις σημερινές συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης και ένδειας που βιώνουμε, τυχόν πληρωμή Rapid Test από τους εργαζόμενους, θα είναι μία επιπλέον επιβάρυνση και έμμεση μείωση του μισθού τους, που ήδη έχει πληγεί αρκετά με το τελευταίο μισθολόγιο.

Τα παραπάνω οφείλουμε να τα υπερασπιστούμε έχοντας συνάμα πλήρη αντίληψη του καθήκοντος που επιτελούμε ως Έλληνες αστυνομικοί – δημόσιοι λειτουργοί, ευρισκόμενοι καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να κάνουν υποχρεωτικό το εμβόλιο να τελειώνουμε. Αλλά να βρουν και λύση στο Ποιος θα δουλέψει σε περίπτωση αναστολής εργασίας στο προσωπικό. Πάλι κάποιοι θα πληρώσουν τα σπασμένα