Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιμενικοί Ανατολικής Κρήτης: Έκπτωση στην ασφάλεια των πολιτών και των πληρωμάτων των πλωτών δεν κάνουμε

Η Ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ.Κρήτης  , καλωσορίζει στο νησί μας το νέο υπερσύγχρονο σκάφος ΠΠΛΣ-920 με έδρα τα Χανιά. Ευχόμαστε καλά ταξίδια, και ο Αι Νικόλας να είναι πάντα στην πλώρη και να προστατεύει το σκάφος και το πλήρωμα του .
Αναμφισβήτητα η έλευση του ΠΠΛΣ-920 στην ΚΡΗΤΗ , ανεβάζει την επιχειρησιακή ικανότητα όλων των πλωτών μέσων του νησιού , μιας και φέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης:

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε όμως, ως εκπρόσωπος όλων των συναδέλφων που υπηρετούν σε Ηράκλειο και Λασίθι , ότι οφείλουμε να προασπίζουμε και να διεκδικούμε την αντικατάσταση , για την ασφάλεια των υπηρετούντων στα απαρχαιώμενα και με συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα των πλωτών ιδιαίτερα του Ηρακλείου , και τη μειωμένη επιχειρησιακή ικανότητα στο Λασίθι , μετά και την απομάκρυνση του Ν/Γ 515 από τον Άγιο Νικόλαο.

Τα μικροπολιτικά και μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα , ας βρουν τους πραγματικούς αποδέκτες,  καθώς εμείς  έκπτωση στην ασφάλεια των πολιτών και των πληρωμάτων των πλωτών δεν κάνουμε!!!
Εντύπωση μας προκαλεί πάντως μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις στον τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης , οι <<εμπρηστικές δηλώσεις>>  του Προέδρου του Δημοτικού Λ.Τ. Χανίων και την σύμφωνη γνώμη για τις ανωτέρω δηλώσεις από Ανώτατο Αξιωματικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. – συνδικαλιστικού στελέχους , πολιτικής ‘’παρέμβασης ‘’στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, γεγονός που καταδεικνύει ότι , ίσως και να μην ήταν έτσι η αρχική σχεδίαση.

Τέλος δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας βάλει σε διαδικασία  <<διχασμού>> με τους συναδέλφους και συντοπίτες μας στα Χανιά.

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ  Γεώργιος                                                                 ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ιωάννης










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια