Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βγήκε από την εντατική ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Πάνορμο


Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την στυγερή γυναικοκτονία, με θύμα την 47χρονη Σταυρούλα Σιραγοπούλου, ο 49χρονος δράστης και "γείτονάς" της στην επιχείρηση που διατηρούσε στο Πάνορμο, Ρεθύμνου, βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου. 

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο εκείνο κυριακάτικο απόγευμα της 8ης Αυγούστου, όπως είχε γράψει το Cretalive, η άτυχη 47χρονη δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα, με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της.
Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο. 
Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο,  όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση. 
Τότε είχε γίνει γνωστό ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστούν πολλές ακόμα επεμβάσεις αποκατάστασης. 

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα που οδήγησαν στην νέα γυναικοκτονία, από τις πολλές που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Μήπως έχετε μπλεχτεί λίγο; Γιατί γυναικοκτονία; Δηλαδή είδε μια άγνωστη γυναίκα έξω και του γύρισε το μυαλό και την σκότωσε; ή ήταν άλλοι οι λόγοι που τον οδήγησαν να το κάνει αυτό; Μάλλον θέλετε να το παίξετε καλά παιδιά στους φασίστες της πολιτικής ορθότητας.