Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραμένει ο Βλάχος στο «τιμόνι» της Εθνικής, έχοντας παράλληλη απασχόληση με τον Ολυμπιακό


Συνεχίζει, ως όλα δείχνουν, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας πόλο ο Θοδωρής Βλάχος, παραμένοντας ταυτόχρονα και στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού.
Το θέμα που απασχόλησε έντονα την Ομοσπονδία και τον Βολιώτη προπονητή στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου η Εθνική κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του, τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν.

Η ΚΟΕ φέρεται ν΄ αποδέχθηκε την παράλληλη εργασία του Θοδωρή Βλάχου με τους Πειραιώτες, κάνοντας ένα βήμα πίσω στηβν υπόθεση, στην οποία έδειχνε ανένδοτη πριν από μερικές ημέρες.
Έτσι με βάση την τελευταία πρόταση που έγινε στον ομοσπονδιακό τεχνικό, η Ομοσπονδία του επιτρέπει να εργάζεται παράλληλα καιο στον Ολυμπιακό, για τη σεζόν 2021/2022.

Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» είχε δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτή ήταν και η δική του επιθυμία, καθώς αισθάνεται ηθικά δεσμευμένος απέναντι στον Ολυμπιακό έπειτα από τα μεγάλα ποσά που δαπάνησε η διοίκηση για να φέρει στην ομάδα παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Φιλίποβιτς και ο Μπίατς, έχοντας ως στόχο την επιστροφή των Πειραιωτών στην κορυφή της Ευρώπης.

Πλέον, απομένει η συνάντηση του Θοδωρή Βλάχου με τον Ολυμπιακό κι αμέσως μετά θ΄ ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις, καθώς επιθυμία όλων των πλευρών είναι να μη μετατραπεί το θέμα σε σίριαλ...









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια