Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Συγκινητική η ανταπόκριση των συναδέλφων στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πυροσβέστες και πυρόπληκτους


Ανακοίνωση τής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών: Εξαιρετικά καλά πήγε η πρώτη (7/8) προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της παράταξής μας, με προορισμό τους πυροσβέστες που μάχονται στις πυρκαγιές, καθώς και τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Συγκινητική ήταν η συνδρομή των συναδέλφων, και ειδικά της Α’ αλλαγής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι συνάδελφοι της οποίας ήταν φορτωμένοι με δεκάδες σακούλες με τρόφιμα και άλλα είδη! Το ενδιαφέρον αυτό φυσικά μας προτρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια συγκέντρωσης πρώτων ειδών ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε αυτούς που τώρα δοκιμάζονται.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή τις επόμενες ημέρες, να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί μας στο τηλέφωνο: 6977897220, στο email: protovoulia.astynomikon@gmail.com ή στο messenger της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών στη σελίδα της στο Facebook.

Τα γραφεία της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται στο Μεταξουργείο, Δεληγιώργη 55-59, 4ος όροφος.



 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια