Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τάκης Κυριακάκος: Δεν είναι ώρα για κομματικά συμπλέγματα και κομπλεξισμούς


Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Παναγιώτη Κυριακάκου, Αντιπροέδρου της Ένωσης Αθηνών: Την ώρα που δεκάδες πύρινα μέτωπα σε όλη την χώρα κατακαίνε την πατρίδα μας, υποθηκεύοντας το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας,αυτή την ώρα ορισμένοι θεωρούν ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουν τα πολιτικά, τα κομματικά τους συμπλέγματα,αλλά κυρίως δείχνουν μια ανάγκη να βγάλουν όλους τους κομπλεξισμούς τους απέναντι σε κάθε μορφή του κράτους που αυτή την στιγμή κάτω από αντίξοες συνθήκες κάνει ότι μπορεί προκειμένου να περισώσει ότι μπορεί.Λες και η ώρα του απολογισμού είναι τώρα.

Τωρα που Πυροσβέστες Αστυνομικοί,πολίτες ,με ό,τι μέσα διαθέτουν δίνουν ύστατο και άνισο αγώνα απέναντι στην πύρινη λαίλαπα.Λες κι αυτό είναι το πρωτεύον.Ενας βγαίνει και γράφει εξισώσεις του στυλ τόσες προσλήψεις για την πανεπιστημιακή αστυνομία τόσα πυροσβεστικά.Άλλος γράφει βλέποντας στα μέτωπα της φωτιάς αστυνομικούς των Μ.Α.Τ  Υ.Μ.Ε.Τ.και Δράσης τι τους στείλατε, να δείρουν την φωτιά;

Αν τέτοιες ώρες δεν μπορούμε ορισμένοι να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ώρες διχόνοιας και ότι δεν περισσεύει κανείς τότε λυπάμαι αλλά η ιστορία δεν μας έχει διδάξει τίποτα!Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ απέναντι σ' έναν εχθρό που απειλεί να μας καταστρέφει κι όταν με το καλό τελειώσει,τότε να γίνουμε όλοι οι αυστηρότεροι κριτές απέναντι σε αυτούς που έχουν την ευθύνη.

Όχι όμως τούτη την ώρα. Αργότερα θα έχουμε όσο χρόνο θέλει ο καθένας μας και για κριτική και για μικροπρέπειες και για αναθέματα.

Καλη δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσους τούτες τις ώρες υπερβάλλουν εαυτούς να σώσουν ότι μπορούν.Σε όσους δεν μεμψιμοιρούν,σε όσους δεν το βάζουν στα πόδια.

Η ώρα της κρίσης και της απόδοσης ευθυνών είναι για αργότερα.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι δεν είναι ώρα για σχόλια και κριτική, είναι ώρα για δουλειά.Αλλα δυστυχώς όταν η δουλειά τελειώσει η ώρα τής κρίσης δεν έρχεται ποτέ.Συνεχιζουμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.Τα λάθη θάβονται και η χώρα ξανά προς την δόξα τραβά.