Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διασωληνώθηκε στο 424 ΓΣΝΕΘ η Διευθύντρια του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα


Διασωληνώθηκε στο 424 ΓΣΝΕΘ, λόγω Κορονοϊού, η Διευθύντρια του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα Μαρία Φραντζεσκάκη

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021 οι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έκριναν ότι η Μαρία Φραντζεσκάκη, η οποία νοσηλεύονταν από την περασμένη Τρίτη σε κλινική covid-19, θα πρέπει άμεσα να διασωληνωθεί καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αναπνευστικό της επιδεινώθηκε.

Η δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Καβάλας, η οποία είναι αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό αρκετές μέρες νωρίτερα, ωστόσο παρέμενε στο σπίτι μέχρι και την Τρίτη 17 Αυγούστου οπότε και έγινε η εισαγωγή της σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Καβάλας. Επίσης, δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου.

Λόγω του ότι όλες οι κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας [4 στο σύνολο] είναι αυτήν τη στιγμή «κατειλημμένες» , η κ. Φραντζεσκάκη διακομίστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

Του Ηλία Προύφα





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διευθύντρια του γραφείου του ΥΕΘΑ και δεν έκανε το εμβόλιο ;
Κατά τα άλλα σε αναστολή οι υγειονομικοί που τόσο καιρό έδωσαν μάχη στις ΜΕΘ και ρίσκαραν σε βάρος της υγείας των υγείων και της των οικογενειών τους.
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.... Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο ελληνικός λαός και οι αντιπροσωποί του στο κοινοβούλιο.