Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ξενοδόχος για «κορωνοπάρτι» – Κατασχέθηκαν 384 αμπούλες αερίου γέλιου


Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου -Έλληνας υπήκοος- συνελήφθη, καθώς, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να πραγματοποιεί πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου.

Στον ξενοδόχο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 384 αμπούλες αερίου γέλιου (Laugh ing Gas), τρεις συσκευές εκτόνωσης του αερίου –εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση- και πλήθος μπαλονιών.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια