Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έγκλημα στη Δάφνη: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης


Την προφυλάκιση του 40χρονου συζυγοκτόνου αποφάσισε ο ανακριτής μετά την απολογία του. Ήδη, ο εισαγγελέας, είχε ασκήσει εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία.


Ο ίδιος προχώρησε σε μερική αλλαγή της υπερασπιστικής του γραμμής, υιοθετώντας το μοτίβο των τελευταίων περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, που οδήγησαν σε δολοφονία και επιρρίπτοντας μέρος της ευθύνης στη στάση του θύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος άλλαξε γραμμή κατά την απολογία του στον ανακριτή σε σχέση με όσα είπε στην προανακριτική του κατάθεση στους αστυνομικούς. Υποστήριξε ότι η σύζυγός του δεν κοιμόταν όταν της επιτέθηκε με το μαχαίρι, ενώ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πειστήριο που δείχνει ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση. Δάφνη: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 31χρονης 


Οι αστυνομικοί έβγαλαν τον κατηγορούμενο από τα κρατητήρια του κτιρίου 9 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να αποφύγουν τους οργισμένους συγγενείς της κοπέλας οι οποίοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Ο κατηγορούμενος είχε δεχθεί επίθεση δέχτηκε και το πρωί από τους συγγενείς του θύματος κατά την προσαγωγή του ενώπιον του ανακριτή.


Τον προπηλάκισαν, του πέταξαν νερά και καφέδες και τον χτύπησαν αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν. Εξαπέλυσαν εναντίον του βρισιές και επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή αλλά οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.

Tι έγραφε νωρίτερα το dikastiko


Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της συζυγοκτονίας της 31χρονης στη Δάφνη, σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και τα όσα φέρεται να δήλωσε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος κατά την εμφάνισή του στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία. Δάφνη: Απολογείται σήμερα ο 40χρονος – Τι άκουσε η γειτόνισσα

Μετά την προθεσμία, που έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα, ο 40χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της θα βρεθεί σήμερα Τρίτη ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημα. Μέρα με τη μέρα, ωστόσο, τα στοιχεία εις βάρος του ενισχύονται ενώ και ο ίδιος κατά τις πρώτες δηλώσεις του όχι μόνον παραδέχεται τη δολοφονία, αλλά περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο δράσης του.

Τα στοιχεία του εγκλήματος οδηγούν τον συνήγορο που ανέλαβε την πολιτική αγωγή εκπροσωπώντας την οικογένεια του θύματος, Γιάννη Γλύκα να κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια