Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκλημα στις Σέρρες: Δύο μαχαίρια είχε στην κατοχή του ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Άνω Καμήλα στις Σέρρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 20χρονου από τον 21χρονο φίλο του. Ο δράστης συνελήφθη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του το Λιβαδοχώρι.  Όπως όλα δείχνουν η αιτία του φονικού κρύβεται πίσω από την ερωτική αντιζηλία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου συνελήφθη ο 21χρονος  προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Πώς έγινε το φονικό

Ο 21χρονος δολοφόνος, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό φίλο του επειδή του πήρε την κοπέλα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο δράστης επισκεπτόταν το χωριό της Άνω Καμήλας τακτικά μέσα στο μήνα, καθώς εκεί μένει ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του και έτσι γνωρίστηκε με τα παιδιά του χωριού.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών. Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Ο δράστης

Μάλιστα, στην φωτογραφία του ο δράστης, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι στο ίδιο ύψος του στόματός του και γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο πως «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι», κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός ίσως να κοινοποίησε την φωτογραφία του αφού σκότωσε τον άτυχο φίλο του.

Εκτός από την ανατριχιαστική φωτογραφία υπάρχει και ένα βίντεο στο οποίο ο δράστης κουνάει το μαχαίρι του και σε μια στιγμή το εστιάζει στην κάμερα του τηλεφώνου του, δείχνοντας το αίμα που έχει πάνω στην λεπίδα και όλα αυτά την στιγμή που ακούει ένα τραγούδι.

Το θύμα: 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος είναι παιδί οικογένειας με προβλήματα και στο σχολείο τον απέβαλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία.

https://www.protothema.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια