Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποζημίωση Αργιών 2017 και 2021 ,Νυχτερινή αποζημίωση,Νεο μισθολόγιο-Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου στην Βουλή απο τον Βουλευτή Αρτας κ Γκόκα Χρήστο

 Αθήνα, 6 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Καταβολή των αποζημιώσεων αργιών που εκκρεμούν».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την από 15 Ιουλίου 2021 ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην καταβολή των αποζημιώσεων αργιών. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης επισημαίνουν ότι δεν τους έχει καταβληθεί η αποζημίωση αργιών του 2018, αλλά ούτε και η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας από την αρχή του 2021. Παράλληλα και η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης, παρόλο που θεσμοθετήθηκε το 2017, συνεχίζεται και το 2021 να μην τους δίνεται. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω ζητήματα, καθώς και να προχωρήσετε στην εφαρμογή ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου για τους Στρατιωτικούς, ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αδικίας και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

Δειτε την ανακοινωση μας για το θεμα :

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της ότι όπως ανακοίνωσε  η Ομοσπονδία μας  αλλά και ενημερωθήκαμε στις Μονάδες που υπηρετούμε το ΓΕΣ θα αποζημιώσει την εκτέλεση των υπηρεσιών αργίας 2020 .

            Δυστυχώς η ενέργεια αυτή  δεν λύνει τα μεγάλα προβλήματα των Στρατιωτικών που καθημερινά  μεγαλώνουν .

           1.Συνεχίζεται να εκκρεμεί  η αποζημίωση αργιών 2018   ενώ δεν έχει δοθεί από αρχή του χρόνου η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας 2021.

           2.Συνεχίζεται και το 2021 να μην δίνεται η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης που έχει νομοθετηθεί από 2017 με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοί μας να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

           3.Τέλος δεν εφαρμόζεται παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις  πλήρως η απόφαση του ΣτΕ η οποία για να εφαρμοστεί  χρειάζεται ένα νέο δίκαιο  μισθολόγιο.

         Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί επιτέλους την άμεση εφαρμογή  των παραπάνω ώστε να επέλθει το αίσθημα δικαιοσύνης στους Στρατιωτικούς .

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους και αναμένει απο την Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να δώσει  επιτέλους επιτέλους λύση στα θέματα που αφορούν το σύνολο των  Στρατιωτικών .

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια