Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: 18χρονος έκρυβε σε καρότσα φορτηγού 10 άτομα από το Μπαγκλαντές


Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούν, σε καθημερινή βάση, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα δέκα αλλοδαπούς με φορτηγό.

Πρόκειται για 18χρονο από τη Συρία, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-08-2021) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε ο 18χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή πλησίον της Ασπροβάλτας, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη.

Στο χώρο του οχήματος (καρότσα) εντοπίσθηκαν συνολικά δέκα παράτυποι μετανάστες από το Μπαγκλαντές οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια