Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολόκληρη η απολογία του 14χρονου που κατηγορείται για 9 εμπρησμούς – “Με πίεσαν να ομολογήσω”, λέει τώρα


«Με πίεσαν να τους πω ότι εγώ έβαλα τις φωτιές και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα καθώς δεν θα μου κάνουν τίποτα» αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα στην ανακρίτρια, χαρακτηρίζοντας ψευδή την κατάθεση πυροσβέστη σύμφωνα με την οποία εκείνος έβαλε τις φωτιές και υποστηρίζοντας μάλιστα πως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όπως αναφέρει στο υπόμνημά του, στις «μαρτυρικές καταθέσεις που υπάρχουν στην δικογραφία και δόθηκαν από ανθρώπους που υπέστησαν ζημίες στην περιουσία τους ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ γίνεται σε ποδήλατο κ.λπ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ 

Νωρίτερα, ο συνήγορός του, Κωνσταντίνος Ζεκεντές, είχε υποστηρίξει πως ποτέ δεν ομολόγησε τίποτα. Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ο κ. Ζεκεντές ανέφερε πως «για να υπάρχει ομολογία με βάση τους κανόνες της Ποινικής Δικονομίας, πρέπει η ομολογία να είναι έγγραφη. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε προκύπτει από άλλες καταθέσεις ότι αυτός όντως προφορικά σε μια συζήτηση που είχανε είπε ότι εγώ το έκανα. Δεν υπάρχει πουθενά». Και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Άνθρακες ο θησαυρός, δεν υπάρχει τίποτα».

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα χάλια σας μέσα.......Βγάλτε τον και τρελό τώρα, να τελειώνουμε...............