Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορονοϊός: ΕΔΕ για τον έλληνα αστυνομικό που κάνει καμπάνια στο YouTube κατά των εμβολίων


Έρευνα διατάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για το αστυνομικό ο οποίος με βίντεο στο youtube, τάσσεται κατά του εμβολιασμού για τον κορονοϊού παρομοιάζοντας τα υποχρεωτικά self test με τον… βιασμό γυναίκας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το βίντεο του υπαρχιφύλακα που τάσσεται ανοιχτά κατά του εμβολιασμού και των self test.

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός με μπλουζάκι της ελληνικής αστυνομίας σε βίντεό του στο YouTube έλεγε τα εξής: «Γεια χαρά είμαι ο Τηλέμαχος κι αυτό είναι ένα βίντεο για τα υποχρεωτικά self-tests». Έκανε λόγο για εκβιαστικά τεστ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν διάβασα αυτό το κείμενο ανακοίνωσα σε φίλους και γνωστούς ότι θα αντιδράσω. Ένας εξ’ αυτών ήρθε να μου πει γιατί το ονομάζεις φακέλωμα και γιατί κάνεις τόσο πολύ θόρυβο από τη στιγμή που έχουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα επειδή τα βάζει στο Facebook επειδή υπάρχουν γενικά στο Internet». 

Συνέχισε, λέγοντας: «Δύο απλά παραδείγματα για να δείξω πόσο σημαντική είναι η συναίνεση. Το πρώτο παράδειγμα σου χτυπάει την πόρτα η αδερφή σου είναι με το αγόρι της. Έρχονται μέσα στο σπίτι μπαίνουν σε στο δωμάτιο κάνουν έρωτα, έρχονται σε συνουσία. Πάμε να δούμε την ίδια πράξη χωρίς συναίνεση έρχεται κάποιος σέρνοντας την αδερφή σου τα μαλλιά σου σπάει την πόρτα μπαίνει στο σπίτι και τη βιάζει. Και τις δύο φορές ήρθαν μαζί, μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα και ήρθαν σε συνουσία, αλλά η μία πράξη καθόλα νόμιμη, ενώ η δεύτερη έχει πλημμελήματα και κακουργήματα».

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό βίντεο, καθώς στις 2 Ιουνίου με ένα ακόμα βίντεο στο youtube ζητά από όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν να πληρώσουν εκείνοι τις δαπάνες του προγράμματος. «Φανατικοί του εμβολιασμού πριν αποκαλέσουν τους άλλους ψεκασμένους και πριν ζητήσουν τα ρέστα θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν. Πριν κουνήσουν το δάκτυλο, πριν κάνουν υποδείξεις, πριν ηθικολογήσουν θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε».

Σε ένα ακόμα βίντεο στις 25 Ιουλίου με τίτλο «Γιατί η αστυνομία τσάκισε τη διαδήλωση;» αφήνει σαφείς αιχμές κατά των αστυνομικών και τη στάση τους κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της δυτικής Αττικής. Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει, μεταξύ άλλων, συγγραφέας και συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

https://www.newsit.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια