Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρέλας: Και μετά άλλο ένα SMS ευχαριστηρίων, θα είναι παλι αρκετό


Ανάρτηση του Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Η αλήθεια είναι πως πάντα εκτιμούσα ότι οι Καστανιές θα ξανανοίξουν. Δεν περίμενα όμως τόσο σύντομα. Μέσα σε 16 μήνες από εκείνες τις δύσκολες μέρες για την Χώρα που λίγο έλειψε να χάσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια από τα σχέδια των Τούρκων. Αλλά ακόμη και αν έτσι έπρεπε να γίνει, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς πως η Τουρκία δεν συνετίστηκε αφου συνεχίζει σχεδόν αθόρυβα να  βοηθά τα κυκλωματα να στέλνουν μετανάστες στα συνορα μας στον Έβρο. Ισως βέβαια οι Τουρκοι πιεσαν για να τονώσουμε ως Έλληνες την αγορά της Ανδριανούπολης, ίσως όμως και μέσω των Γερμανών να ασκήθηκε πιεση για το άνοιγμα των Καστανιών για τους Τουρκους μετανάστες της Γερμανίας για την διέλευση τους προς την Τουρκία. Και ας μην επιτρεπεται προς το παρόν η είσοδος Τουρκων υπηκοων. Και αυτό, αθόρυβα θα γίνει σε λίγο.
Τι ήταν λοιπόν το τόσο δυνατότερο από όσα συνέβησαν τον Μάρτιο του 2020 και μας οδήγησαν να παραμερίσουμε τα οδοφράγματα από τα σύνορα μας τόσο συντομα ; Πάντως σίγουρα όχι η Τουρκία που συνετίστηκε.
Όλα αυτά βέβαια, σε μια εποχή που οι ήρωες των Καστανιών ξεχάστηκαν ευκολα απο την πολιτεία και θα τους ξαναθυμηθούμε στο μέλλον σε άλλες απειλές των Τούρκων.
Και μετά άλλο ένα SMS ευχαριστηρίων, θα είναι παλι αρκετό !!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νά δώσουν το επίδομα παραμεθορίου στον Νομό Πέλλας όλοι το περνουν εκτός από τήν αστυνομία. Ο νόμος ισχύει γιά όλους νά το παίρνουν γιατί δεν το δίνουν??????????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα το πάρεις το επιδομα. Ερχεται πακετο με βαθμολογιο. Πληροφοριες απο μεσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σου ρε ηρωα Χαρελα. Με τις συνεντευξεις που έδινες τοτε κράτησες τον Εβρο. Σε είδαν οι Μογγολοι κι έκαναν πίσω.