Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής: Προσφορά της εταιρείας βρεφικών ειδών KIDDO για τα μέλη μας


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Ενημερώνουμε πως η Ελληνική εταιρεία με την επωνυμία KIDDO A.E. με έδρα την Αργυρούπολη, προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη της Ένωσής μας σειρά προνομίων σε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η KIDDO A.E. έχει επιλεχθεί ως πρεσβεύτρια εταιρεία στον κλάδο των βρεφικών ειδών από το “Re-Power Greece” λόγω της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό με εξαγωγές προϊόντων σε πάνω από δέκα (10) Ευρωπαϊκές χώρες.

Η προσφορά από την εταιρεία για τα μέλη της Ένωσής μας αφορά:

Εκπτώσεις έως και -60% σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Σειρά προτεραιότητας σε κάθε νέα παραγγελία και σε αφίξεις νέων προϊόντων και παραλαβών.

Επιπλέον έκπτωση -10% για πολύτεκνες οικογένειες.

Επέκταση χρόνου αλλαγής δώρων.

Δωρεάν συντήρηση του καροτσιού κάθε χρόνο.

Δωρεάν τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου ασφαλείας.

Άμεση ενεργοποίηση λίστας γέννησης με KIDDO Family τιμές για όλους τους συγγενείς και φίλους.

Επιπλέον έκπτωση -10% για διπλή αγορά προϊόντος που αφορά δίδυμα.

Επέκταση του χρόνου εγγύησης προϊόντων.

Δωρεάν service, εφ’ όρου ζωής, για όλα τα προϊόντα KIDDO.

Δωρεάν μετατροπή του βρεφικού κρεβατιού σε προεφηβικό (αφορά προεφηβικά ή πολυμορφικά κρεβάτια).

Αυτόματη συμμετοχή σε όλους τους διαγωνισμούς και κληρώσεις που διενεργούνται εντός καταστημάτων και στις σελίδες της Kiddo σε Facebook & Instagram.

Τα μέλη της Ένωσής μας, απαλλάσσονται της αρχικής έκδοσης κάρτας KIDDO Family, το κόστος της οποίας είναι εφάπαξ και ανέρχεται στα 50 Ευρώ. Απλά θα επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να γίνεται η σχετική ταυτοποίηση από το κατάστημα.

Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, συνδράμοντας τα μέγιστα όχι μόνο για τη βελτίωση της υπηρεσιακής τους κατάστασης, αλλά και για την κάλυψη άλλων αναγκών της καθημερινότητας που ανακύπτουν εκτός υπηρεσίας.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.

Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα , για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια