Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία στο bloko.gr: Με διαδικασία εξπρές θέλουν άδικα να απολύσουν πυροσβέστη


Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να συνεδριάσει το δευτεροβάθμιο αρμόδιο συμβούλιο με αντικείμενο την απόλυση πενταετούς πυροσβέστη, την ώρα που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διασικασίες στα πολιτικά δικαστήρια.
Όπως καταγγέλλουν στο bloko.gr ο συγκεκριμένος μπήκε στο στόχαστρο των ανωτέρων του, επειδή πέρυσι τον Μάιο τόλμησε να καταγγείλει (μαζί με άλλους συναδέλφους του) ότι αντί για εκπαίδευση τους έβαζαν να καθαρίζουν κτήρια και οχήματα.
Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για μία εκδικητική συμπεριφορά αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος με εσκεμμένες παραλείψεις και παρανομίες.





Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι συνδικαλιστές παρεξηγήθηκαν γιατί βάζουν τον ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΠΥ να καθαρίζει πυροσβεστικά οχήματα...
μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί που υπηρετούν καθώς αυτονόητα αυτό γίνεται σε όλες τις υπηρεσίες...βέβαια εκεί που υπηρετούν οι συνδικαλιστές μπορεί το καθημερινό πλύσιμο _ καθάρισμα να γίνεται από ιδιωτικά πλυντήρια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι ναναι, και ποιος πρεπει να καθαριζει τα πυροσβεστικα οχηματα. Μηπως να τα πηγαινουμε σε ιδιωτικά πλυντηρια?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι να ναι είσαι εσύ ο ανώνυμος που σχολιάζεις χωρίς να διαβάσεις καν το Δελτίο τύπου που επισυνάπτεται... Μπορείς να κατανοήσεις ή δυσκολεύεσαι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
100 σε μια ώρα κάηκαν, μάλλον θέλετε αρκετή εκπαίδευση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ΠΠΥ και οι εποχικοί που έγιναν μόνιμοι είναι εκπαιδευμένοι και ειξιδικευμένοι. Εκπαίδευσε τους υπόλοιπους που βρήκαν παράθυρο και μπήκαν αναρχα...
Ο χρήστης Lans είπε…
Καλά οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται. Τα κονδύλια και καθαρισμούς υπάρχουν και δίνονται αλλά επίσης είναι τα πιο εύκολα που τρώγονται... και είναι όλοι στο κόλπο. Τώρα αυτός ο κακομοίρης άθελα του κούνησε την σφηκοφωλιά λέγοντας ότι τους βάζουν τα πλένουν... καλά ξεμπερδέματα στην χώρα της διαφθοράς.